Εξαφανίστηκε και δεύτερη ανήλικη από νοσοκομείο – Ίσως βρίσκεται με την 16χρονη Φωτεινή που αναζητείται

Must Read

Συναγερμό έχει σημάνει στις αρμόδιες Αρχές η εξαφάνιση ανήλικης από νοσοκομείο στο Γουδί. Πρόκειται για την 15χρονη Αντωνία-Ιωάννα Λ., τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 14 Νοεμβρίου στις 09:30 το πρωί.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Ενδέχεται να βρίσκεται μαζί με την Φωτεινή – Ελεούσα, Λ., για την οποία το Χαμόγελο του Παιδιού χθες προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Η Αντωνία-Ιωάννα Λ., έχει ύψος 1,70, είναι κανονικό βάρος, έχει μακριά μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This