«Κιβωτός του Κόσμου»:Έρχονται αλλαγές στην διοίκηση; – Στις 12.30 ανακοινώσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου

Must Read

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων, αλλά και αρμοδίων, όπως η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Σταμάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια συνολική αξιολόγηση της κατάστασης με τις ανακοινώσεις να γίνονται στις 12:30 το μεσημέρι από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ. Σταμάτης ρωτήθηκε να επιβεβαιώσει την πληροφορία ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπάρξει προσωρινή διοίκηση στην Κιβωτό του Κόσμου και απάντησε «πείτε το κι έτσι».

Δείτε επίσης: Εξελίξεις: Εντάλματα σύλληψης μέχρι την Πέμπτη για την Κιβωτό του Κόσμου!

Υπενθυμίζεται ότι, πέραν του πατρός Αντωνίου, η Κιβωτός διοικείται από ένα επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο, του οποίου προΐσταται η πρεσβύτερα Σταματία Γεωργαντή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, ως ύστατο σενάριο και με δεδομένη τη βούληση για προστασία των παιδιών, στο τραπέζι της κυβέρνησης είναι και η αντικατάσταση της υφιστάμενης διοίκησης από ένα προσωρινό διοικητικό σχήμα, αποτελούμενο από δημοσίους λειτουργούς. Πάντως, είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο τη στιγμή που η δικαστική έρευνα παραμένει ανοιχτή και δεν υπάρχει δίωξη.

Παράλληλα, στο τραπέζι της κυβερνητικής σύσκεψης θα βρεθεί και το ενδεχόμενο ενός μόνιμου ελεγκτικού σχήματος για την Κιβωτό.

Ως προς τα επόμενα βήματα για την Κιβωτό, πάντως, ανώτερη κυβερνητική πηγή τόνιζε στο protothema.gr ότι η κυβέρνηση θα περιμένει πρώτα την ολοκλήρωση της εισαγγελικής έρευνας, καθώς δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη δικαιοσύνη.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This