ΠΟΕΔΗΝ: ΜΚΟ παράτησε 12 κακοποιημένα παιδιά στο Αναρρωτήριο Πεντέλης

«Ποιες είναι οι κυρώσεις γι’ αυτό που έκαναν;» διερωτάται ο κ. Γιαννάκος

Must Read

Καταγγελία για 12 παιδιά που έχουν υποστεί κακοποίηση και βρέθηκαν παρατημένα στο στο Αναρρωτήριο Πεντέλης μετά την αποχώρηση ΜΚΟ, έκανε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο iatropedia ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, το Αναρρωτήριο Πεντέλης, παραχώρησε 12 θέσεις φιλοξενίας στο κτίριο του Αναρρωτηρίου, το οποίο έχει ανακαινιστεί μετά από δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος, η ΜΚΟ ξεκίνησε τη λειτουργία της με τα 12 παιδιά το 2017, ωστόσο το Αναρρωτήριο Πεντέλης φρόντιζε για την σίτιση των παιδιών, τα ρούχα τους και την χορήγηση φαρμάκων.

Αυτά μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η ΜΚΟ επικαλέστηκε οικονομικά προβλήματα μετά από τη λήξη της χρηματοδότησης, ώσπου τελικά αποχώρησε.

«Το Αναρρωτήριο Πεντέλης αναγκάσθηκε λόγω έλλειψης προσωπικού να κλείσει τη δομή και τα παιδάκια μεταφέρθηκαν σε δύο άλλα τμήματα, ως υπεράριθμα. Δεν θα έπρεπε να την εμποδίσουν να αποχωρήσει; Λαμβάνουν πακτωλό χρημάτων από το κράτος, κοινοτικά κονδύλια και άπειρες δωρεές. Ακόμη και εάν σταμάτησε μια πηγή χρηματοδότησης, υπάρχουν και άλλες πολλές. Είναι κρίμα να εγκαταλείπουν 12 παιδάκια. Ποιες είναι οι κυρώσεις γι’ αυτό που έκαναν;», διερωτάται ο κ. Γιαννάκος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This