«Άκουγα φωνές» – Στη φυλακή η οικιακή βοηθός οικιακή βοηθός–serial killer

Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της η 45χρονη

Must Read

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της η 45χρονη οικιακή βοηθός οικιακή βοηθός – serial killer στη Ρόδο που ομολόγησε ότι έπνιξε την κατάκοιτη 45χρονη και υποστήριξε ότι έχει σκοτώσει άλλα τρία άτομα και αποπειράθηκε να δολοφονήσει το παιδί της όταν ήταν ενός έτους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της dimokratiki.gr, η 45χρονη που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, για την δολοφονία της Φλώρας Καζέλλη στο σπίτι της στις Καλυθιές, προέβαλε στον ανακριτή τον ισχυρισμό περί μειωμένου καταλογισμού λόγω σχιζοφρένειας, παρουσιάζοντας ιατρικές γνωματεύσεις και έγγραφα από τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρικά ιδρύματα. 

Ο δικηγόρος της έχει υποβάλλει αίτημα για διενέργεια ιατρικής ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, ωστόσο δεν έχει ικανοποιηθεί έως τώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 45χρονη πιθανόν να μεταφερθεί στις φυλακές του Κορυδαλλού. Η ίδια υποστήριξε ότι έκοψε την αγωγή της επειδή την δυσκόλευε να εργαστεί ως οικιακή βοηθός.

Στην απολογία της, αναφέρθηκε στο 21 ετών παιδί της, το οποίο όπως είπε απέκτησε σε πολύ νεαρή ηλικία και ότι δεν μπορούσε να διαχειριστεί τις ευθύνες σε συνδυασμό με τα ψυχολογικά της προβλήματα. Η ίδια προσπάθησε να το πνίξει, ενώ παράλληλα άκουγε φωνές. Όπως ισχυρίστηκε, τελευταία στιγμή κατάλαβε τι πήγε να κάνει και κάλεσε την αστυνομία.

Μπαινοέβγαινε σε ψυχιατρεία

Αφού νοσηλεύτηκε στο Ψυχιατρείο της Λέρου και έλαβε αγωγή, τελικά πήρε εξιτήριο με τους γιατρούς της να θεωρούν ότι έχει θεραπευτεί. Μετά από καιρό και αφού έκανε σχέση με έναν άντρα, έφερε στον κόσμο ένα κοριτσάκι, το οποίο δόθηκε σε ανάδοχη οικογένεια.

Για να τα βγάλει πέρα ξεκίνησε να εργάζεται ως οικιακή βοηθός, ωστόσο συνέχιζε να ακούει φωνές και να βλέπει σκιές, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Ψυχιατρικό Ίδρυμα της Κρήτης. Όταν βγήκε από το ίδρυμα, ξεκίνησε μια νέα αρχή στην Κύπρο όπου φρόντιζε ηλικιωμένους, ωστόσο σύντομα βρέθηκε να νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο.

Όταν τελικά βγήκε, επέστρεψε στη Ρόδο και εκεί συνέχισε να εργάζεται ως οικιακή βοηθός, λαμβάνοντας φαρμακευτική αγωγή, την οποία διέκοπτε γιατί της προκαλούσε ζαλάδες και εξάντληση.

Για την δολοφονία της 75χρονης, η ίδια ισχυρίστηκε ότι την αγαπούσε και λυπόταν που υπέφερε από πόνους. Το πρωινό που την σκότωσε, υποστήριξε ότι άκουγε μια φωνή να της λέει «λύτρωσέ την, λύτρωσέ την, υποφέρει», ενώ έβλεπε σκιές μέσα στο δωμάτιο. Η 45χρονη περιέγραψε ότι πλησίασε την ηλικιωμένη, της έκλεισε τη μύτη και το στόμα με σκοπό να την πνίξει, αλλά επειδή η 75χρονη χτυπιόταν, την έπνιξε με ένα μαξιλάρι. Όταν κατάλαβε τι έκανε, πήρε τηλέφωνο την αστυνομία. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι από το σοκ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι την σκότωσε επειδή δεν την άφηνε να κοιμηθεί.

«Ο μόνος λόγος που με οδήγησε στο να συμβεί αυτό το κακό ήταν οι έντονες φωνές που άκουσα εκείνο το βράδυ, που μάλιστα μετουσιώθηκαν και σε σκιές με αποτέλεσμα να με κατευθύνουν στο μοιραίο γεγονός» είπε στην απολογία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε βάρος της έχουν σχηματιστεί ακόμη δύο προκαταρκτικές δικογραφίες μετά τις ομολογίες της ότι σκότωσε και άλλους ηλικιωμένους, την 63χρονη Ειρήνη Περγαμάλη του Νικολάου, κάτοικο εν ζωή Λέρου, την 86χρονη Βασιλώ Σολδάτου του Σπυρανδρέα και την 70χρονη Θεοδοσία Τοκούζη του Γεωργίου, κατοίκους εν ζωή Ρόδου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This