Δάκρυα για τον 28χρονο Αρχισμηνία που σκοτώθηκε στη Μεσογείων -«Ο Αντρέας ήταν παιδί σπαθί!»

Σε σοκ οι φίλοι του - «Άδικο! Νέο παιδί, τι του ξημέρωσε»

Must Read

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού θανάτου του 28χρονου αρχισμηνία που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο της Μεσογείων.

Ο Ανδρέας είχε ξεκινήσει από το σπίτι του νωρίς το πρωί προκειμένου να μεταβεί στην υπηρεσία με το λεωφορείο της Πολεμικής Αεροπορίας, με το οποίο θα έφτανε στην Τανάγρα. Ο ίδιος ωστόσο καθυστέρησε και ήταν αγχωμένος. Στην προσπάθειά του διασχίσει τη λεωφόρο χτυπήθηκε από δύο αυτοκίνητα στις παρυφές της υπόγειας διάβασης.

Το παλικάρι παρασύρθηκε από ένα μπλε όχημα που κατευθυνόταν προς Αθήνα, με το χτύπημα να είναι τόσο σφοδρό, που πέταξε το σώμα του στο αντίθετο ρεύμα! Εκεί, στο ρεύμα ανόδου, τον παρέσυρε και ένα στρατιωτικό όχημα με συμβατικές πινακίδες… Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Συγγενείς και φίλοι βρίσκονται σε σοκ και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τον αγαπημένο τους.

«Έκανε νόημα στον οδηγό του πρώτου αυτοκινήτου, αλλά ήταν χαράματα. Είναι άδικο» λέει στενός φίλος και συνάδελφος του άτυχου Αντρέα» μιλώντας στο newsit.gr. «Πρώτα ακούσαμε ότι νοσηλεύεται ο αδερφός του στο ΓΝΑ και σκέφτηκα ότι θα του έκανε παρέα και θα έφυγε χαράματα. Μετά μάθαμε ότι δεν ίσχυε. Ήταν βιαστικός, έκανε νόημα στον στρατιώτη που ήταν ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου που τον παρέσυρε αλλά μάλλον επειδή ήταν χαράματα, ο φαντάρος δεν τον είδε καν. Ήθελε να περάσει το δρόμο γιατί βιαζόταν να πάρει το υπηρεσιακό λεωφορείο για να πάει στην Τανάγρα» αναφέρει και προσθέτει:

«Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μας που ήταν χθες το πρωί μαζί με τον Αντρέα και μιλούσε μαζί με το παλικάρι έως και το βράδυ. Μου είπε ότι σήμερα τον έπαιρνε τηλέφωνο και δεν το σήκωνε και ότι τον πήραν τηλέφωνο από τον Ευαγγελισμό και του είπαν τι συνέβη. Έπαθε σοκ. Έχουμε στεναχωρηθεί όλοι, ήταν ένα παιδί “σπαθί”. Κρίμα σε αυτούς τους γονείς. Άδικο! Νέο παιδί, τι του ξημέρωσε». 

Γεννημένος το 1994 στη Νέα Ιωνία Βόλο, ο Αντρέας είχε σπουδάσει ηλεκτρολόγος στην Σχολή Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας και υπηρετούσε ως αρχισμηνίας στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Πριν λίγες ημέρες, είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του.




Δείτε επίσης:

Αρχισμηνίας 28 ετών ο νεκρός του σοκαριστικού τροχαίου στη Μεσογείων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This