Ιωάννινα: Άγρια συμπλοκή 15 ατόμων με πέτρες και κοντάρια – Τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές

Must Read

Σκηνικό πολέμου στήθηκε αργά χθες το βράδυ στην οδό Γράμμου, στα Ιωάννινα καθώς περίπου 15 άτομα μπλέχτηκαν σε καβγά κρατώντας πέτρες, κοντάρια και αλυσίδες με αποτέλεσμα τέσσερα άτομα να καταλήξουν στο νοσοκομείο με τραύματα!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, λίγο μετά τις 11 το βράδυ, στον συγκεκριμένο δρόμο, συνέβη τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Άγνωστο γιατί, μέσα σε λίγη ώρα, στο σημείο έσπευσαν δεκάδες Ρομά και στήθηκε το εκρηκτικό σκηνικό. 

Η φασαρία που δημιουργήθηκε ήταν μεγάλη και προκάλεσε δικαιολογημένη αναστάτωση. Οι περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις. Συγκεκριμένα, δεκάδες περιπολικά της Ασφάλειας, της Άμεσης Δράσης, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και ΜΑΤ, καθώς και ασθενοφόρα που μετέφεραν τους τραυματίες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Μάλιστα, η ένταση μεταξύ των συγκεντρωμένων ήταν τόσο μεγάλη που η αστυνομία κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση μετά από δύο ώρες! Κατά της διάρκεια της επιχείρησης έγιναν προσαγωγές στην αστυνομική διεύθυνση Ιωαννίνων.

Τελικά, από τους τραυματίες οι δύο παρέμειναν για νοσηλεία ενώ οι άλλοι  δύο πήραν εξιτήριο αφού τους δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για να βρει τα αίτια πίσω από το πρωτοφανές περιστατικό.

https://www.youtube.com/watch?v=CXYd91bzHUk&t=2s

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This