Τέλος στην αγωνία για 20χρονο ορειβάτη που χάθηκε στον Παρνασσό

Βρέθηκε μετά τη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Must Read

20 πυροσβέστες από τις Υπηρεσίες της Βοιωτίας και την 7η ΕΜΑΚ επιχειρούν στις πλαγιές του Παρνασσού, ενώ ζητήθηκε συνδρομή και από την Ορειβατική Ομάδα, για την ανεύρεση 20χρονου ορειβάτη.

Ο ορειβάτης λόγω των κακών καιρικών συνθηκών έχασε τον προσανατολισμό του. Φέρεται να κινήθηκε με το αυτοκίνητό του από Δαύλεια προς Παρόρι και να συνέχισε μέχρι Αγία Μαρίνα ξεκινώντας την πεζοπορία.

Όμως οι καιρικές συνθήκες δεν τον βοήθησαν και έτσι ο 20χρονος, όταν άρχισε να νυχτώνει, ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Αμέσως ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του.

Το θετικό είναι ότι οι Αρχές είχαν επικοινωνία μαζί του μέσω κινητού, όμως μέσα στην κακοκαιρία και τη νύχτα είναι αρκετά δύσκολο να τον εντοπίσουν.

Τελικά και παρά τις δυσκολίες, ο ορειβάτης εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ από την Ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και Πυροσβεστών της Λιβαδειάς.

Είναι καλά στην υγεία του και επιστρέφει σε ασφαλές σημείο και συγκεκριμένα στο Μοναστήρι όπου τον περιμένουν ανακουφισμένοι και οι γονείς του.

 

*πηγή φωτογραφίας LamiaReport.gr

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ψυχρολουσία από την απόφαση του Moody’s! 

Ο οίκος αξιολόγησης δεν έδωσε στη χώρα μας την επενδυτική βαθμίδα και με ανάλυσή του δεν άλλαξε τις προοπτικές ούτε τη βαθμολογία

More Articles Like This