Πλημμύρισε η πτέρυγα Covid στο Κρατικό Νίκαιας και δεν υπάρχει… υδραυλικός!

Οι ασθενείς μεταφέρθηκαν

Must Read

Πρωτόγνωρες εικόνες που δεν θυμίζουν σε τίποτα ένα σύγχρονο, κοινωνικό ευρωπαϊκό κράτος καταγράφηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας. Έσπασε σωλήνας και γέμισε νερά η πτέρυγα κορωνοϊού! Κρίθηκε αναγκαίο οι ασθενείς να μεταφερθούν σε άλλο σημείο του νοσοκομείου.

«Πριν δύο μήνες νοσηλεύτρια είχε πάθει ηλεκτροπληξία»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διάδρομοι γέμισαν νερά και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να μεταφερθούν οι ασθενείς από τα 17 κρεβάτια σε άλλη πτέρυγα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχει υδραυλικός. «Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για τον ίδιο θάλαμο που πριν ένα χρόνο είχαμε καταγγείλει ότι υπήρχε πρόβλημα στη λειτουργία του οξυγόνου. Πριν δύο μήνες είχαμε καταγγείλει ότι μία νοσηλεύτρια είχε ακουμπήσει σε γυμνά καλώδια και είχε πάθει ηλεκτροπληξία. Είναι μια κατάσταση χρόνια, δεν έχει ληφθεί κανένα μέτρο» είπε η παθολόγος Μαίρη Ακρογιάννη. «Έχει δίκιο, το νοσοκομείο Νίκαιας έχει πολλά προβλήματα. Αυτά τα θέματα τα λύνουν οι διοικήσεις των νοσοκομείων, και αν δεν μπορούν, οι διοικήσεις μπορούν να αλλαχθούν» είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This