Λουκέτο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά από την Επιθεώρηση Εργασίας – «Ημέρα ντροπής για την πόλη»

Κανένας δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για την κατάρρευση της σκηνής και τον τραυματισμό των παιδιών

Must Read

Λουκέτο έβαλε η Επιθεώρηση Εργασίας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Νίκου Μπελαβίλα, ο οποίος κάνει λόγο για ημέρα ντροπής για την πόλη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «Πειραιάς για Όλους», το Τμήμα Υγείας και Ασφάλειας της Περιφερειακής Επιθεώρησης Εργασίας έκλεισε το θέατρο μέχρι να προσκομιστεί και να γίνει έλεγχος στη μελέτη για την πρόσθετη σκηνή που κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν μαθητές.  Επιπλέον, το θέατρο θα μείνει κλειστό μέχρι να αποκατασταθεί ο φωτισμός εξόδων κινδύνου αλλά και να ανοιχτούν οι έξοδοι κινδύνου που έχουν καταληφθεί από από αποθηκευμένα υλικά.

Όπως σημειώνει ο Ν. Μπελαβίλας, κανένας μέχρι τώρα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το περιστατικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Μπελαβίλα:

«Μία δραματική εξέλιξη: Διακοπή λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου.

Άμεση διακοπή της λειτουργίας του Δημοτικού Θεάτρου επιβλήθηκε από το Τμήμα Υγείας και Ασφάλειας της Περιφερειακής Επιθεώρησης Εργασίας προκειμένου να προσκομιστεί για να ελεγχθεί η μελέτη (αν υπάρχει) της πρόσθετης σκηνής που κατέρρευσε, να αποκατασταθεί ο φωτισμός εξόδων κινδύνου σε σημεία που δεν λειτουργεί, να ανοιχτούν οι έξοδοι κινδύνου που έχουν καταληφθεί από από αποθηκευμένα υλικά κ.α. Για αυτό ενημερωθήκαμε από τους αρμόδιους πριν λίγα λεπτά.

Είναι μία ημέρα ντροπής για τον Πειραιά. Ένα πλήγμα βαριάς δυσφήμησης του κορυφαίου χώρου πολιτισμού της πόλης μας, ενός από τα μεγαλύτερα ιστορικά θέατρα της χώρας. Και… ακόμη ουδείς έχει αναλάβει την ευθύνη».

Δείτε επίσης:

«Ποιος επικίνδυνος ανέβασε παιδιά στην αυθαίρετη επέκταση της σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This