Χειροπέδες σε 36χρονη λησταρχίνα που έκλεβε γυναίκες επί έξι χρόνια στην Αθήνα!

Οι επιθέσεις στα θύματά της ήταν ιδιαίτερα άγριες!

Must Read

Κατάφερε τελικά να πέσει στα χέρια της αστυνομίας μια 36χρονη Ελληνίδα η οποία είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο κέντρο της Αθήνας τα τελευταία ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι χρόνια καθώς τις λήστευε και μάλιστα χρησιμοποιούσε άγρια βία όταν υπήρχε αντίσταση από τα θύματά της!

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η σύλληψη της επικίνδυνης γυναίκας έγινε χθες το απόγευμα στην περιοχή του Αλίμου, μετά από αναζήτηση πολλών ημερών και αξιοποίησης σχετικών πληροφοριών.

Η γυναίκα έβαζε στόχο τα θύματά της όταν περπατούσαν ή στέκονταν σε στάσεις λεωφορείων με σκοπό να αρπάξει τις τσάντες τους. Μάλιστα, όταν προέβαλλαν αντίσταση δεν δίσταζε να τις χτυπά με ιδιαίτερη βιαιότητα και να τις σέρνει ακόμα και στο έδαφος.

Σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης 11 ετών και 6 μηνών, για ληστείες κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 29-11-2022 στον Άλιμο, μετά από πολυήμερη αναζήτηση και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 36χρονη ημεδαπή σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή κάθειρξης -11- ετών και -6- μηνών, για ληστείες κατά συρροή, τετελεσμένες και σε απόπειρα και επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή.

Ειδικότερα, η 36χρονη προέβαινε σε επιθέσεις σε γυναίκες που κινούνταν πεζές ή ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων, προκειμένου να αρπάξει τις τσάντες τους. Διαρκούσης της ληστείας, επιδείκνυε ιδιαίτερη βιαιότητα, σύροντας τις γυναίκες στο έδαφος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Προκειμένου να ολοκληρώσει την εγκληματική της πράξη, δε δίσταζε να ορμήσει πάνω στο θύμα που μόλις είχε ρίξει στο έδαφος, προκαλώντας του με χτυπήματα σωματικές βλάβες.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This