Βουλευτής-γιατρός έσωσε γυναίκα που έπαθε ανακοπή στη μέση του δρόμου

Must Read

Στη μέση του δρόμου σταμάτησε ένα αυτοκίνητο στο κέντρο του Βόλου το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο μετέφερε μια γυναίκα περίπου 50 ετών με τον οδηγό να καλεί σε βοήθεια.

Σύμφωνα με το thenewspapaper.gr, η γυναίκα είχε πάθει ανακοπή καρδιάς και την μετέφερε ο σύζυγός της με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο του Βόλου. Όμως στα μισά της διαδρομής, η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και κατέρρευσε.

Στο σημείο ήταν παρών ο γιατρός και βουλευτής Μαγνησίας Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος την υπέβαλε σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, κάτω ακριβώς από το γραφείο του στη διασταύρωση των οδών Τοπάλη και Σωκράτους.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο την παρέλαβε και την μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This