Δεν την χωράει το μυαλό αυτή τη φρίκη – «Ο πατέρας μας καλούσε άτομα στο σπίτι και μας βίαζαν ομαδικώς»

Τα δύο αδέρφια μίλησαν για τους βιασμούς, το ξύλο και τις απειλές που δέχτηκαν από τους γονείς τους

Must Read

Μια υπόθεση που δεν μπορεί να την συλλάβει ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό. Η υπόθεση των Πετραλώνων που σόκαρε το πανελλήνιο και προκάλεσε αποτροπιασμό και φρίκη σε όσους άκουσαν τις περιγραφές των δυο αδερφών από τα Πετράλωνα. Δυο αδέρφια καταγγέλλουν ότι έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον ίδιο τους τον πατέρα, από την παιδική τους ηλικία, με τον ίδιο να καλεί στο σπίτι του άτομα και συγγενείς για να βιάσουν τα παιδιά του και με την μητέρα να συγκαλύπτει τα αδιανόητα εγκλήματα.

Ο 17χρονος και η 22χρονη μίλησαν στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη και περιέγραψαν όσα όσα σακάτεψαν την ψυχή και το σώμα τους.

«Όλα ξεκίνησαν από όταν ήμουν τέλη πρώτης προς δευτέρας δημοτικού, έξι προς επτά ετών. Έχω και από πριν μνήμες με άρρωστες τιμωρίες από αυτό που θέλει να αποκαλείται μητέρα. Όχι μόνο δεν μας έκανε αγκαλιά αλλά με τη συμπεριφορά της μας ώθησε να θεωρούμε στοργή και αγάπη αυτά που μας έκανε ο πατέρας» είπε αρχικά στον Σταύρο Θεοδωράκη το 17χρονο σήμερα αγόρι και έκανε λόγο σκληρές τιμωρίες, με τη μητέρα να τον κλειδώνει στο μπαλκόνι, να του βάζει ταινία στο στόμα και να τον δέρνει.




«Όλα αυτά ήταν η ζωή τους, το χαιρόντουσαν, έβγαζαν και φωτογραφίες. Ο ίδιος ο πατέρας μου έδειχνε φωτογραφίες του ίδιου με άλλα παιδιά και βίντεο που σε κάποια ήταν κι αυτός» είπε και συνέχισε: «Στην αρχή υπήρχαν αγγίγματα και μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα υπήρχαν και οι πρώτοι βιασμοί. Σε όλο το σπίτι όχι μόνο στο μπάνιο». Όλα ξεκίνησαν με δωροδοκίες, «στις πολύ αρχές μου έδινε 5 ευρώ για να με βιάζει», και μετά ακολούθησαν απειλές.




«Είχαμε συνηθίσει, ήταν φυσιολογικό να τριγυρνάει με τα εσώρουχα, να μας φιλάει στο στόμα, να μας χαϊδολογάει. Για εμάς ήταν φυσιολογικό και ήταν η καθημερινότητά μας. Ήταν η χαρά μου θα λέγαμε, δεν αισθανόμουν κανένα πόνο γιατί ήμουν το κέντρο, το αντικείμενο με το οποίο ασχολιόντουσαν. Μου είχε γίνει πρώτη φύση νομίζοντας ότι αυτό είναι φυσιολογικό. Μπορεί να έβλεπα άντρα και γυναίκα και να τριβόμουν στα γόνατά του. Καταλάβαμε ότι δεν είναι φυσιολογικό από όταν μπήκε στη ζωή μας ο Χρίστος Κρεμνιώτης. Έβγαζα και σε αυτόν συμπεριφορές, τριβόμουν στα γόνατά του και σε καρέκλες. Η αντίδραση της μητέρας μας όταν το έκανα εγώ ή η αδερφή μου ήταν να γελάει. Με πολύ κόπο με έπεισαν ότι δεν ήταν φυσιολογικό» περιέγραψε ο 17χρονος.











Στην εκπομπή μίλησε για την φρίκη που έζησε μαζί με τον αδερφό της και η 22χρονη: «Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου συνέβαιναν διάφορα. Είχαμε τριψίματα και περίεργες αγκαλιές από τον πατέρα, τον θείο, το οικογενειακό περιβάλλον του πατέρα. Τα φιλιά ήταν πάντα στο στόμα. Δεν καταλάβαινα ότι ήταν κάτι κακό γιατί αυτή ήταν η ζωή μου. Ήταν γυμνές αγκαλιές, κυκλοφορούσε στο σπίτι γυμνός και άλλοτε με τα εσώρουχα, ερχόταν στο δωμάτιο να μας παίρνει αγκαλιά».



Όπως καταγγέλλει ο πατέρας της την βίαζε μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι: «Με έβαζε στο αμάξι και με πήγαινε στο σπίτι τους. Εκεί με έβαζαν στην κρεβατοκάμαρα μέσα, ο ένας καθόταν δίπλα μου και από την άλλη οι δύο, στην τηλεόραση έπαιζε συνέχεια πορνό και είτε θα πηδ@@@σανμεταξύ τους είτε πάνω μου, με άγγιζαν παντού, μου έβαζαν δάχτυλο παντού».

Το κορίτσι καταγγέλλει ότι της έβγαλαν μέχρι και όπλο για να την απειλήσουν: «Μου έχουν δείξει όπλο κάτω από το κρεβάτι και ουσιαστικά με απειλούσαν ότι αν πω κάτι σε κάποιον έχει κίνδυνο η ζωή σου».




Κλείνοντας η 22χρονη, βουρκωμένη ζήτησε την τιμωρία τους: «να μπουν στη φυλακή, να πηγαίνω στο επισκεπτήριο και να τους λέω ότι τα καταφέραμε. Να πονέσουν πιο πολύ από ό,τι εμείς και εμείς να δικαιωθούμε».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This