Έτσι απαντάει ο Στρατός μας στις τουρκικές προκλήσεις

Όχι μόνο βράδυ δεν μπορούν να 'ρθουν, αλλά μήτε το καταμεσήμερο

Must Read

Απάντηση στις απειλές των γειτόνων που λένε ότι «θα έρθουν νύχτα» έδωσε ο Στρατός μας με την εντυπωσιακή άσκηση «ΚΟΛΟΣΣΟΣ 22» στη Ρόδο, στο πιο ισχυρό κάστρο του νοτιοανατολικού Αιγαίου και ενώ η Άγκυρα συνεχίζει να απαιτεί την αποστρατικοποίηση των νησιών μας.

Η 95 AΔΤΕ εκτέλεσε σενάριο αντίδρασης σε εχθρικό προγεφύρωμα και αεροπρογεφύρωμα, με τις χερσαίες δυνάμεις του νησιού με υποστήριξη μαχητικών της Πολεμικής Αεροπορίας και ελικοπτέρων της Αεροπορίας Στρατού, έδειξαν ποια θα είναι η ελληνική αντίδραση και τι περιμένει εκείνους που θα τολμήσουν.

Για σχεδόν δύο ώρες οι δυνάμεις άμυνας του νησιού εφάρμοσαν τα σχέδια του Επιτελείου και ολοκλήρωσαν την άσκηση «ΚΟΛΟΣΣΟΣ» με απόλυτη επιτυχία στο πεδίο βολής Κατταβιάς. Τα οπλικά συστήματα ήταν πολλαπλοί εκτοξευτές RΜ-70 με τα εκπληκτικής ακρίβειας πυρά τους στη θάλασσα, ελικόπτερα Apache και Kiowa Warrior με τους πυραύλους Hellfire και τα άρματα μάχης M-48 A5 Molf που ηγήθηκαν της αντεπίθεσης.

Στην άσκηση συμμετείχαν και τα τεθωρακισμένα οχήματα αναγνώρισης M-1117 Guardianτα, στα οποία μάλιστα έκαναν ειδική μνεία τα τουρκικά Μέσα, μιλώντας για εξοπλιστική ενίσχυση των δήθεν αποστρατικοποιημένων νησιών του Αιγαίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This