Τραγική κατάληξη για την οικιακή βοηθό από την Βουλγαρία – Τι είπε μάρτυρας που την είδε τη μοιραία μέρα

Must Read

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της οικιακής βοηθού, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί αρχές του καλοκαιριού, από την Κρήτη.

Το πτώμα γυναίκας που είχε βρεθεί στις 6 Ιουλίου στην παραλία της Επισκοπής στο Ρέθυμνο και έφερε κοινά στοιχεία με την αγνοούμενη Νικολίνα Ντιμίτροβα, όπως είχε αποκαλύψει η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, απέκτησε την ταυτότητά του αφού πέρασε κυριολεκτικά από σαράντα κύματα. Ανήκει στην ταλαιπωρημένη μητέρα 52 χρόνων με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Όλο αυτό το διάστημα οι συγγενείς της είχαν την ελπίδα ότι παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε, είναι ζωντανή και θα εντοπιστεί.

Τα ίχνη της άτυχης γυναίκας είχαν χαθεί στο Ηράκλειο το βράδυ της 21ης Ιουνίου. Όπως προέκυψε από την έρευνα, επιβιβάστηκε στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά, έπεσε στη θάλασσα και εκβράστηκε στην Επισκοπή. Η εγκληματική ενέργεια σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έχει αποκλειστεί.

«Την είδα νύχτα στο καράβι και την έχασα…»

Στο «Τούνελ» μίλησε μία σημαντική μάρτυρας που φαίνεται να ταξίδευε μαζί με την αγνοούμενη στο καράβι από το Ηράκλειο προς τον Πειραιά. Τα όσα ανέφερε επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς των Αρχών, πως όντως επιβιβάστηκε και από εκεί χάθηκαν τα ίχνη της.

«Τη γυναίκα αυτή την είδα, ήταν πάρα πολύ αγχωμένη, ταραγμένη, σαν να ήταν σε απόγνωση. Πήγαινε πάνω – κάτω και την παρατηρούσα. Ξεκίνησε το καράβι, την είδα για κάποιο διάστημα και μετά δεν ξέρω που πήγε, αλλά ήταν εν πλω 100%. Τώρα συνέδεσα το γεγονός, όταν άκουσα ότι χάθηκε το στίγμα του κινητού της στο λιμάνι», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Αλαλούμ με τη σορό…

Από την αρχή έγινε ένα μεγάλο μπέρδεμα γιατί ο ιατροδικαστής έλεγε πως η σορός βρισκόταν στη θάλασσα περίπου ένα τρίμηνο και η αστυνομία ανέφερε στους συγγενείς της πως έφερε λάμα στο πόδι από παλαιότερο χειρουργείο, κάτι που δεν ίσχυε στην περίπτωση της Νικολίνας. Από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία, μετά την αναγνώριση με τη μέθοδο DNA, οι συγγενείς ενημερώθηκαν ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε από τον ιατροδικαστή το εύρημα της λάμας στη σορό.

Περίμεναν εργαστηριακά την απάντηση και χρειάστηκε να περάσουν έξι μήνες ώστε το DNA που είχε δώσει ο γιος της στη Γερμανία, να ανάψει το φως.

Η Βάσια Ντιμίτροβα, μία από τις ξαδέλφες της αδικοχαμένης μητέρας δύο παιδιών, μίλησε σε δημοσιογράφο του «Τούνελ» για τις δυσάρεστες εξελίξεις στην υπόθεσή τους.

«Άσχημα νέα… Είναι η ξαδέλφη μου η νεκρή. Αρχικά μας είχαν ρωτήσει από την αστυνομία εάν γνωρίζαμε για κάποια επέμβαση που μπορεί να είχε κάνει η Νικολίνα και να της είχαν βάλει στο πόδι κάποιο σίδερο. Και αυτό γιατί η σορός που βρέθηκε είχε λάμα. Θεωρήσαμε πως η σορός δεν ανήκε σ’ εκείνη, γιατί δε γνωρίζαμε για τέτοια επέμβαση. Προφανώς μετά την εκπομπή έκαναν την ταυτοποίηση και τελικά είναι η ξαδέλφη μου. Μου έδωσαν την πληροφορία από την αστυνομία πως έγινε τελικά η ταυτοποίηση και με άφησαν εκεί. Ξαναπαίρνω τηλέφωνο και τους λέω πως επειδή ο γιος της βρίσκεται στο εξωτερικό, ρωτάει εάν υπάρχει κάπου το πτώμα της, γιατί θέλει να ταξιδέψει, να της κάνει μία κηδεία. Μου είπαν να πάρω τηλέφωνο στο λιμενικό του Ρεθύμνου και από εκεί με παρέπεμψαν στο νεκροτομείο της πόλης. Κάλεσα και δεν το σήκωνε κανείς…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This