Ιερέας έστησε «μαϊμού» εράνους στα Τρίκαλα – Χιλιάδες ευρώ τα κέρδη

Ο ιερέας τέθηκε σε αργία

Must Read

Γερή… μπίζνα είχε στήσει ένας ιερέας στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να έχει αποκομίσει χιλιάδες ευρώ στους τραπεζικούς του λογαριασμούς. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από τους «μαϊμού» εράνους που έκανε ο 35χρονος κληρικός είχε αγοράσει αυτοκίνητο 31.000€, 22.000 ευρώ βρέθηκαν στην κατοχή του, ενώ 13.000 ευρώ είχαν μέσα οι λογαριασμοί που χρησιμοποιούνταν γι’ αυτόν τον σκοπό.

Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, ο ιερέας που λειτουργούσε σε χωριά άλλης Μητρόπολης, συζούσε με έναν 23χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του

Σύμφωνα με τη δικογραφία, που δημιουργήθηκε σε βάρος του, ο ιερέας μέσα από δυο λογαριασμούς, έναν στο όνομα του και έναν στο όνομα του 23χρονου, έκανε εράνους μέσα από τα social media και από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι ο 23χρονος έχει προβλήματα υγείας και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων όλα αυτά γίνονταν εν αγνοία του 23χρονου καθώς ο διαχειριστής και των δύο λογαριασμών ήταν ο 35χρονος ιερέας.

Κέρδη χιλιάδων ευρώ

Από τους ψεύτικους εράνους που διοργάνωνε ο ιερέας είχε αποκομίσει κέρδη χιλιάδων ευρώ. Ειδικότερα, στους λογαριασμούς που χρησιμοποιούνταν γι’ αυτό το λόγο βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 12.922,50€, στο σπίτι του ιερέα βρέθηκε το ποσό των 20.000€, ενώ άλλα 2.110€ βρέθηκαν πάνω του.

Παράλληλα, ο ιερέας είχε πραγματοποιήσει ουκ ολίγες αγορές, παίρνοντας κινητά και υπολογιστές αξίας 9.500 ευρώ, ενώ είχε αγοράσει και αυτοκίνητο το κόστος του οποίου ήταν 31.000€.

Μόλις η Μητρόπολη ενημερώθηκε για τη δικογραφία σε βάρος του 35χρονου ιερέα τον έθεσε άμεσα σε αργία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This