Τα μάζεψε και έφυγε από την Κιβωτό του Κόσμου η πρεσβυτέρα

Δεν έβγαλε λέξη η γυναίκα του πατρός Αντωνίου που πήγε να μαζέψει τα πράγματά της

Must Read

Με κατεβασμένο το κεφάλι, αμίλητη και ψύχραιμη, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από τη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό όπου έμενε μαζί με τον πατέρα Αντώνιο.

Συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της αλλά και από βοηθούς της, η παπαδιά συγκέντρωσε τα πράγματά της και έφυγε χωρίς να απαντήσει σε καμία ερώτηση των δημοσιογράφων. Η ίδια μάλιστα, προσπάθησε να είναι ψύχραιμη, αφού οι εικόνες από την περασμένη εβδομάδα όπου χτυπούσε τα πόδια της στον δρόμο και επιτέθηκε στους δημοσιογράφους έκαναν τον γύρο των ελληνικών ΜΜΕ. 




Μάλιστα, σύμφωνα με το Live News, η ίδια είχε προσπαθήσει να μπει την Παρασκευή στη δομή, ωστόσο βρήκε αλλαγμένες τις κλειδαριές, αφού μετά από καταγγελία των υπαλλήλων ότι απολυμένοι συνέχιζαν να κόβουν βόλτες στους χώρους, το νέο ΔΣ  προχώρησε σε δραστικά μέτρα, βάζοντας και εταιρεία φύλαξης.




Παράλληλα οι δύο δικηγόροι του πατρός Αντωνίου, Θρασύβουλος Κονταξής και Γιάννης Κώτσος, επισκέφθηκαν σήμερα τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο προκειμένου να καταθέσουν αίτημα για να παραλάβει τα πράγματά του ο εντολέας τους από τη δομή, από την οποία εκδιώχθηκε μετά από εισαγγελική παραγγελία που του απαγορεύει να πλησιάζει οποιαδήποτε δομή της Κιβωτού.

Σημειώνεται ότι έλεγχος γύρω από τα οικονομικά της ΜΚΟ είναι σε εξέλιξη, με 18 πρόσωπα συνολικά να έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This