Ντροπή:Φαρ ουέστ στο δημοτικό συμβούλιο Γόρτυνας: Πιάστηκαν στα χέρια δημοτικός σύμβουλος με πολίτη!

Τα πνεύματα δεν ηρεμούσαν με τίποτα!

Must Read

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν την περασμένη Πέμπτη κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου στην περιοχή Γόρτυνα της Κρήτης.

Η διαδικασία κυλούσε ομαλά μέχρι την στιγμή που ένα πολίτης επιτέθηκε φραστικά σε δημοτικό σύμβουλο αφήνοντας αιχμές για χρηματισμό του!

Αρχικά υπήρξε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον δημοτικό σύμβουλο να σηκώνεται εκτός εαυτού από την καρέκλα του φωνάζοντας, βρίζοντας και ζητώντας εξηγήσεις.

Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θέλησε να διακόψει την διαδικασία για λίγα λεπτά. Τότε ο πολίτης έφυγε από την αίθουσα αλλά η οργή του δημοτικού συμβούλου δεν είχε ηρεμήσει.

Μάλλον το αντίθετο συνέβη και μέσα σε λίγα λεπτά, όταν επέστρεψε ο πολίτης στην αίθουσα, ο δημοτικός σύμβουλος ανέβηκε πάνω στα έδρανα και του επιτέθηκε με τους δύο άντρες να έρχονται στα χέρια.

Ξύλο μπορεί να μην έπεσε ωστόσο η ένταση μεταξύ των δύο αντρών ήταν μεγάλη. Βρισιές και ακατάλληλοι χαρακτηρισμοί εκτοξεύονταν και από τις δύο πλευρές. Την ίδια στιγμή, οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούσαν μάταια να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

Τις απαράδεκτες εικόνες που αμαύρωσαν τον δήμο στο πανελλήνιο καταδίκασε σε ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Γόρτυνας Λευτέρης Κοκολάκης.

«Με βαθύτατη θλίψη, είδαμε χθες (σ.σ. την Πέμπτη) την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου να μετατρέπεται σε αρένα, με πρωτοφανή έκτροπα, ακραίες αντιπαραθέσεις και ανούσιους διαπληκτισμούς να στιγματίζουν την συνεδρίαση, επισκιάζοντας τις πολύ σημαντικές αποφάσεις που ελήφθησαν για το μέλλον του Δήμου μας», ανέφερε.

«Αντί να συζητάμε σήμερα για όλα τα παραπάνω, βλέπουμε να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου εικόνες που ντροπιάζουν το Δημοτικό Συμβούλιο και εκθέτουν τον Δήμο μας», πρόσθεσε.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απολύτως καταδικαστέες. Απευθύνω έκκληση προς όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, ώστε να επικρατήσει επιτέλους η λογική και να μην επιτρέψουμε να εμφανιστούν ποτέ ξανά τέτοια φαινόμενα. Μοναδικός αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα του Δήμου και των δημοτών μας», κατέληξε ο κ. Κοκολάκης.

Το πρωτοφανές περιστατικό καταδίκασε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γόρτυνας Θανάσης Δεσδενάκης.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει ένταση στο δημοτικό συμβούλιο της περιοχής καθώς θερμό επεισόδιο σημειώθηκε και τον Ιούνιο του 2021 για άλλη αιτία.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This