Συναγερμός στην Κω: Δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης σε λίγες ώρες

Must Read

Αντιμέτωπες με δύο υποθέσεις σεξουαλικών εγκλημάτων βρίσκονται από την Παρασκευή οι Αρχές στην Κω, γεγονός που έχει προκαλέσει ανησυχία και ερωτήματα στην τοπική κοινωνία.

Στην πρώτη κατηγορούμενος είναι ένας 34χρονος και θύμα μια 20χρονη. Ο 34χρονος συνελήφθη στις 8 Δεκεμβρίου το μεσημέρι για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας της 20χρονης μετά από μήνυση που υπέβαλε η τελευταία. Συγκεκριμένα, στις 7 Δεκεμβρίου το βράδυ ενώ βρισκόταν σε συναυλία, στην πλατεία Ελευθερίας της Κω, ο 34χρονος την πλησίασε από πίσω και ακούμπησε με το μόριο του τα οπίσθιά της.

Στις 8 Δεκεμβρίου το μεσημέρι οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το συμβάν από τοπική ιστοσελίδα του νησιού αναζήτησαν τον δράστη και τον εντόπισαν στην επαρχιακή οδό Κω-Χωρίων και ειδικότερα σε πλυντήριο αυτοκινήτων και τον προσήγαγαν. Στο Τμήμα Ασφαλείας αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την παθούσα η οποία είχε μεταβεί για να καταγγείλει το περιστατικό.

Και δεύτερο περιστατικό

Στην δεύτερη υπόθεση καταγγελλόμενος για όμοιο αδίκημα είναι ένας 58χρονος και θύμα μια 28χρονη. Στις 8 Δεκεμβρίου η 28χρονη κατήγγειλε ότι την ίδια ημέρα και περί ώρα 15.15 ενώ βρισκόταν σε κέντρο ανακύκλωσης αυτοκινήτων εισήλθε εντός ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων και προέβη σε χειρονομίες και προτάσεις που αφορούν ασελγείς πράξεις, προσβάλλοντας την τιμή της.

Μετά από αξιολόγηση βιντεοληπτικού υλικού από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του καταστήματος, από αναζητήσεις στο ηλεκτρονικό αρχείο της αστυνομίας και από πληροφορίες, ως δράστης της ανωτέρω πράξης ταυτοποιήθηκε ο 58χρονος που αναζητήθηκε για την σύλληψή του στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This