Παξοί: Γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό και πέθανε – Η κακοκαιρία εμπόδισε τη διακομιδή της σε νοσοκομείο

Σκάφος του Λιμενικού βρισκόταν στην Κέρκυρα αλλά λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή δεν μπόρεσε να αποπλεύσει

Must Read

Τραγική ήταν η κατάληξη για μια 60χρονη γυναίκα η οποία υπέστη εγκεφαλικό και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως από τους Παξούς σε νοσοκομείο, ωστόσο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή η διακομιδή της ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με το epiruspost, το πλωτό ασθενοφόρο του λιμενικού βρισκόταν στην Κέρκυρα ωστόσο, λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή δεν μπόρεσε να αποπλεύσει για να παραλάβει τη γυναίκα από τους Παξούς.

Έτσι, ένας ιδιώτης με τουριστικό σκάφος προσφέρθηκε να κάνει την διακομιδή της ασθενούς παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες. Το σκάφος συνοδεία γιατρού από το Κέντρο Υγείας αναχώρησε από τους Παξούς στις πεντέμισι το απόγευμα. Κατάφερε και έφτασε στην Πλαταριά όπου ανέμενε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.

Δυστυχώς στη διαδρομή η 60χρονη γυναίκα κατέληξε και οδηγήθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Παξών η παροχή υπηρεσιών κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεν είναι μία απλή υπόθεση και οι διακομιδές προς τα Ιωάννινα, σε μέρες που μπορεί ο καιρός να έχει αγριέψει, εξαιρετικά δύσκολες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This