Άγρια δολοφονία στο Μαρούσι: Αντιζηλία και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα πίσω από το έγκλημα

17χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι 22χρονη - Οι αστυνομικοί αντίκρισαν το θύμα μέσα σε μία λίμνη αίματος!

Must Read

Σοκάρει η εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, Κυριακή 11/12, στην περιοχή του Αμαρουσίου. Μία ανήλικη κοπέλα ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 22χρονη φίλη της, η οποία και την φιλοξενούσε.

Τα πρώτα στοιχεία του στυγερού εγκλήματος δείχνουν ερωτική αντιζηλία και ψυχολογικά προβλήματα της 17χρονης. Θύμα και δράστις είχαν φιλικές σχέσεις. Οι δύο κοπέλες βρίσκονταν στο σπίτι της 17χρονης στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ένας καβγάς ανάμεσα στις δύο στενές φίλες, ηλικίας 23 και 17 ετών, έληξε με την ανήλικη να τραβάει μαχαίρι και να δολοφονεί τη φίλη της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράστης που συνελήφθη από την αστυνομία λίγη ώρα μετά τη δολοφονία, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να λαμβάνει αγωγή. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις από το περιβάλλον του θύματος και της 17χρονης σε μια προσπάθεια να εξακριβώσουν τα αιτία που πυροδότησαν τον καβγά αλλά και το δολοφονικό ξέσπασμα. Ο πατέρας της ανήλικης, που είναι γνωστός καρδιολόγος στο Μαρούσι φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι η κόρη του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει αγωγή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έφερε πολλές μαχαιριές στο λαιμό και στο σώμα, ενώ εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς μέσα σε μια λίμνη αίματος. Τις Αρχές φέρεται να ειδοποίησε ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας. Μια γειτόνισσα της οικογένειας αδυνατεί να καταλάβει τι έχει συμβεί…«Την 17χρονη και την οικογένειά της τη γνωρίζουμε καλά, οι γονείς της είναι εξαίρετοι άνθρωποι. Η κοπέλα αντιμετώπιζε κάποια ψυχικά προβλήματα. Ήταν μία οικογένεια υπεράνω κάθε υποψίας. Δεν υπήρχαν ποτέ τσακωμοί», ήταν τα λόγια της.

 






 

Διαβάστε ακόμα:

Νεκρή εντοπίστηκε 22χρονη που φέρει πολλαπλές μαχαιριές!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This