Νίκος Παππάς για τα 880€ «φέσι» της Σλοβάκας: «Από την αρχή βρωμούσε το πράγμα…»

«Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει...»

Must Read

Τις δηλώσεις του γνωστού μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού Νίκου Παππά αναφορικά με τα 880 ευρώ που τον «φέσωσε» η Σλοβάκα καλλονή Μαρία Γκελετίκοβα, η οποία και συνελήφθη για δεκάδες απάτες κατά επιχειρηματιών, φιλοξένησε σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Και, όπως είπε ο γκαρντ των «Πράσινων», αναφερόμενος στην εξαπάτησή του από τη Σλοβάκα, με την οποία γνωρίστηκε όταν της νοίκιασε έναν χώρο που διαθέτει στο Κολωνάκι, «από την αρχή βρωμούσε το πράγμα». Μάλιστα, το γεγονός της… θυματοποίησής του είχε γνωστοποιήσει ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Instagram.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παππάς: «Εγώ νοικιάζω μέσω μεγάλης πλατφόρμας ψηφιακών κρατήσεων ένα διαμέρισμα στο Κολωνάκι για 220€ την ημέρα. Πριν από ενάμιση μήνα, η συγκεκριμένη γυναίκα μου έστειλε μήνυμα και μου είπε αν μπορούμε να μιλήσουμε τηλεφωνικά, καθώς δήθεν είχε ένα πρόβλημα το σάιτ και δεν μπορούσε να ολοκληρώσει την κράτησή της κι από εκεί να πληρώσει τα 880€ που αντιστοιχούν στις τέσσερις διανυκτερεύσεις που ήθελε. Βρισκόμουν στο Κολωνάκι και την υποδέχτηκα εγώ. Κάποια στιγμή μάλιστα και αφού είχε ήδη εγκατασταθεί, με κάλεσε λέγοντάς μου ότι έχει πρόβλημα με το κουδούνι της εξώπορτας και μου πρότεινε να με κεράσει ένα ποτό. Από ευγένεια κι επειδή θέλω να έχω καλές κριτικές σαν οικοδεσπότης, δέχτηκα. Αυτή ήταν όλη η αλληλεπίδραση που είχαμε. Από την αρχή βέβαια κάπως… βρωμούσε το πράγμα, διότι μου έλεγε “θα σε πληρώσω μόλις έρθει ο άντρας μου” και γενικά το ανέβαλε ανά τετράωρα – εξάωρα. Τελικά έμεινε μόνο δύο βράδια αλλά μου δέσμευσε το σπίτι για τέσσερις ημέρες. Με το που κατάλαβα ότι πρόκειται για απατεώνισσα και πήγα στο σπίτι να την βρω, είχε ήδη φύγει. Χαριτολογώντας έκανα την ανάρτηση, δεν απευθύνθηκα στην αστυνομία, ούτε με ενδιαφέρει κάποια αποζημίωση.»

Στην εκπομπή μίλησε και ο γνωστός δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, συνήγορος της Σλοβάκας που ζούσε μέσα στη χλιδή, επιμένοντας να «φεσώνει» ξενοδοχεία και Airbnb, η πελάτισσά του συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Μεταγωγών και αναμένεται να κρατηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν εκτέλεσης του εντάλματος σύλληψης που υπήρχε από τις Αρχές της Σλοβακίας. «Στη Σλοβακία κατηγορήθηκε για απάτη. Έχει τελειώσει Νομική, δούλεψε σε δικηγορικό γραφείο και ασχολείτο με χορήγηση δανείων σε ιδιώτες. Εκεί απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και με βάση αυτό το ένταλμα συνελήφθη και κρατείται εδώ», πρόσθεσε.

Παράλληλα, διευκρινίζει το πώς η Γκελετίκοβα βρέθηκε στην Ελλάδα: «Είχε έρθει στην Ελλάδα, καθώς είχε αισθηματική σχέση με Άγγλο πολίτη, ο οποίος ζει και εργάζεται στη χώρα μας, γι’ αυτό δεν έδωσε εξηγήσεις στη Σλοβακία». «Εμείς θα προσφύγουμε εναντίον αυτού του εντάλματος ή αύριο που θα την δω, αν επιθυμεί η ίδια να εκδοθεί στη Σλοβακία, για να αντιμετωπίσει εκεί τις Αρχές και να απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, θα συμφωνήσουμε στην έκδοσή της στη Σλοβακία», τόνισε ο κος Κεχαγιόγλου.

«Περίμενε να τα πληρώσει ο σύντροφός της»

Με βάση τα όσα ισχυρίστηκε η συλληφθείσα στον συνήγορό της, τα γεγονότα «ισχύουν με την έννοια ότι δεν πλήρωσε, ή το ταξί για το οποίο συνελήφθη ή τα ξενοδοχεία και τα Aibnb, αλλά περίμενε να καταβληθούν αυτά τα χρήματα από τον σύντροφό της, όπως είχε συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν».

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο δικηγόρος, το καλοκαίρι στη Μύκονο, «είχε ξοδέψει 25.000, δεν ήταν δηλαδή ότι δεν είχε χρήματα, περίμενε να πληρωθούν από τον σύντροφό της, αυτά τα χρήματα πληρώθηκαν. Αλλά εδώ σε κάποια ξενοδοχεία Airbnb και στο ταξί, το οποίο δεν πλήρωσε και συνελήφθη, αυτά φυσικά δεν πληρώθηκαν. Αλλά σας δίνω την εκδοχή τη δική της».

Υπενθυμίζεται ότι η Σλοβάκα συλληφθείσα πιάστηκε στη «φάκα» για φερόμενες απάτες εις βάρος επιχειρηματιών, τόσο στην πόλη της Πάτρας όσο και στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές, καθώς φέρεται να συστηνόταν ως Βρετανίδα σύζυγος υψηλόβαθμου στελέχους μεγάλου οργανισμού και φέρεται να περνούσε χλιδάτη ζωή «φεσώνοντας» τα ξενοδοχεία όπου διέμενε. Η δράση της αποκαλύφθηκε στη Ναύπακτο, όπου έμεινε επί τέσσερις ημέρες στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, την «κοπάνησε» χωρίς να πληρώσει και σταμάτησε στην Κόρινθο, όπου εκεί την είχε μεταφέρει ένας ταξιτζής.

Η Σλοβάκα, όταν ήρθε η ώρα να πληρώσει το αντίτιμο για τη μεταφορά της από τη Ναύπακτο στην Κόρινθο, ζήτησε από τον ταξιτζή να πληρώσει με κάρτα, γιατί δεν είχε μετρητά πάνω της. Ωστόσο, η κάρτα δεν λειτουργούσε και του παρουσίασε ένα ψευδές αποδεικτικό ότι έχει κάνει online κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Το γεγονός αυτό το διαπίστωσε ο ταξιτζής, προχώρησε σε καταγγελία και με την καθοδήγηση του οδηγού πήγαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στην Κόρινθο -και το οποίο ετοιμαζόταν να «φεσώσει»- και τη συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η απατεώνισσα φέρεται, αφού έμενε 3-4 μέρες στο κάθε ξενοδοχείο στη συνέχεια να το εγκατέλειπε, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This