Δολοφονία 22χρονης στο Μαρούσι: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε βάρος της 17χρονης δράστιδας

Για «έγκλημα πάθους» μίλησε ο δικηγόρος της ανήλικης

Must Read

Ποινική δίωξη «για τετελεσμένη ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοχρησία» ασκήθηκε σε βάρος της 17χρονης, η οποία κατηγορείται ότι κατακρεούργησε την 22χρονη φίλη της χθες το βράδυ, στο σπίτι της στο Μαρούσι.

Η 17χρονη, η οποία ομολόγησε ότι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη κοπέλα, παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή ανηλίκων και αύριο Τρίτη θα οδηγηθεί εκ νέου στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η ανήλικη δολοφόνος που κρατείται στη ΓΑΔΑ, στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν μιλούσε σε κανέναν, σύμφωνα με τα λεγόμενα αστυνομικών πηγών.

Η ίδια φαινόταν να είναι χαμένη στον κόσμο της, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μαχαίρωσε την φίλη της επειδή της είπε να ξεκόψουν «Θόλωσα και τη σκότωσα, όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε…», φέρεται να ήταν τα λόγια της 17χρονης που, σύμφωνα με τους γονείς της, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, αλλά το τελευταίο διάστημα είχε διακόψει την αγωγή της.

«Την αγαπούσε μέχρι θανάτου»

Για «έγκλημα πάθους» μίλησε ο δικηγόρος της 17χρονης, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, αναφερόμενος στη δολοφονία της 22χρονης στο Μαρούσι. Όπως είπε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, όπου η 17χρονη πήγε για να απολογηθεί στον ανακριτή, τα δύο κορίτσια γνωρίστηκαν μέσα διαδικτυακής εφαρμογής, καθώς έμεναν και σε κοντινές περιοχές, ενώ, παρά το γεγονός πως οι γονείς της δράστιδας δεν ενέκριναν την εν λόγω σχέση, αυτή συνεχίστηκε. Ο δικηγόρος της 17χρονης μίλησε για ένα κορίτσι με ψυχολογικά προβλήματα και σημείωσε πως, ενώ παλαιότερα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, αυτό δεν συνέβαινε το τελευταίο διάστημα.

  • Δείτε τις δηλώσεις του δικηγόρου της κατηγορούμενης:

https://youtu.be/HY1eiEIhig0

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This