«Μόλις τέλειωσαν τα λεφτά, με χαιρέτησε» – «Σφαγή» ανάμεσα στον Γρηγόρη Μπιθικώτση και στην πρώην σύζυγό του! 

«Εβαλε δικηγόρο για να ζητήσει το ψυγείο και την τηλεόραση»

Must Read

Φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι η λύση του γάμου του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση. Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους, που τους οδήγησε σε γάμο και στην απόκτηση ενός παιδιού, έφερε στη συνέχεια ένα επίσης… κεραυνοβόλο διαζύγιο, το οποίο -όπως όλα δείχνουν- θα είναι μάλλον και «εμπόλεμο». Ο γνωστός τραγουδιστής και η πρώην, πλέον, σύζυγός του γνωρίστηκαν στα τέλη του 2019 και αποφάσισαν να παντρευτούν έπειτα από μόλις τέσσερις μήνες σχέσης.

«Νιώθω τυχερός που επιτέλους βρήκα έναν άνθρωπο που από την πρώτη στιγμή ταιριάζουμε σε όλα. Με κάνει ευτυχισμένο και την κάνω ευτυχισμένη» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στην «Espresso» o γιος του αείμνηστου «σερ» τον Φεβρουάριο του 2020, ανακοινώνοντας τον γάμο τους στη Μύκονο, ιδιαίτερη πατρίδα της Ελένης, για τον Μάιο του ίδιου χρόνου. Το χαρμόσυνο γεγονός, βέβαια, αναβλήθηκε δύο φορές λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Κανένας από τους δυο, όμως, δεν εξέλαβε τις αναβολές ως… κακό οιωνό. Αλλωστε, η Ελένη στο μεταξύ είχε μείνει έγκυος. Ο γάμος τους έγινε τελικά στις 15 Ιουλίου του 2011 στο δημαρχείο Μυκόνου, η κόρη τους ήρθε στον κόσμο στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου και το διαζύγιό τους ανακοινώθηκε ξαφνικά στα τέλη Οκτωβρίου.

Κεραυνοί και πυρά από την Ελένη Tσιριγκάκη

Μπορεί ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, όταν μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό τους, πριν από ενάμιση μήνα, να εξέφρασε την επιθυμία του η λύση του γάμου του με την Ελένη Τσιριγκάκη να γίνει πολιτισμένα, ωστόσο εκείνη σε χθεσινές δηλώσεις της εξαπέλυσε «κεραυνούς» εναντίον του. «Μπήκα σε αυτήν τη σχέση με όλη μου την αγαθή καρδιά, χωρίς να διεκδικήσω το παραμικρό. Εδωσα “λευκή επιταγή” και στα οικονομικά μου σε αυτήν τη σχέση, γιατί όταν γνώρισα την άλλη πλευρά, ήταν σε πολύ κακή κατάσταση οικονομικά. Εδωσα τα σπίτια μου στη Μύκονο για να μας στηρίξω. Φτάσαμε σε ένα σημείο να μην έχω πρόσβαση στα οικονομικά μου» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του «Happy Day», δηλώνοντας πληγωμένη και αδικημένη.

«Είμαι παιδί της αγάπης, έδωσα πολλή αγάπη. Εκανα οικογένεια μαζί του συνειδητά! Εκείνος πήρε την απόφαση να μας… χαιρετήσει όταν τελείωσαν τα χρήματα, ως διά μαγείας. Μου είπε: “Είμαι ευθυνόφοβος, δεν μπορώ τα βάρη της οικογένειας”. Ομολογώ ότι δεν μου άξιζε όλο αυτό. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει να το σκέφτονται μια πρώτη και μια δεύτερη φορά πριν κάνουν οικογένεια. Δίνω αγώνα με δύο κοριτσάκια, μόνη μου, πρέπει να παρακαλάω και να ζητάω χάρες, μέχρι τώρα είχα αξιοπρέπεια. Πρέπει να σταθώ στα πόδια μου. Εχει προσπαθήσει να έρθουμε κοντά, αλλά πέρασε διά πυρός και σιδήρου η ψυχή και το σώμα μου» συνέχισε η Ελένη Τσιριγκάκη, προχωρώντας έπειτα στην αποκάλυψη ότι ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης κινήθηκε νομικά για να της αποσπάσει ηλεκτρικές συσκευές. «Πριν από έναν μήνα έβαλε δικηγόρο για να ζητήσει το ψυγείο και την τηλεόραση, ενώ εγώ “έβαλα πλάτη” και για τον αέρα που αναπνέουμε. Την πλήρωσα την επιλογή μου. Οταν ήμουν έγκυος, ήθελε να μένει σε ξεχωριστό διαμέρισμα, εγώ προσπαθούσα να τον δικαιολογήσω» ανέφερε. «Δεν υπάρχει πιθανότητα, με όσα έχω βιώσει, με όσα έχω δει και έχω διασταυρώσει, να είμαι ξανά μαζί του. Εχουν γίνει πράγματα μέσα στο σπίτι που δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα γι’ αυτά. Εθελοτυφλούσα σε περιστατικά» κατέληξε.



Πικρία και λάθη από τον Γρηγόρη Μπιθικώτση

Η απάντηση του Γρηγόρη Μπιθικώτση στα «πυρά» της πρώην γυναίκας του δεν άργησε να έρθει, με τον λαϊκό τραγουδιστή να διευκρινίζει αρχικά πως οι δυο τους έχουν συμφωνήσει σε όλα, ακόμη και στη διατροφή της κόρης του εδώ και δύο μήνες, οπότε αποφάσισαν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο.

«Αισθάνομαι πρώτα από όλα πικρία. Καταλαβαίνω απόλυτα το πόσο πληγωμένη ή απογοητευμένη αισθάνεται η Ελένη, ωστόσο άλλο τόσο αισθάνομαι κι εγώ. Ημασταν δύο άνθρωποι που επί σχεδόν 3,5 χρόνια ζήσαμε μαζί και δημιουργήσαμε ένα υπέροχο πλάσμα. Θα ήμουν ψεύτης, αν δεν παραδεχόμουν ότι η Ελένη μού στάθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν δίπλα μου βράχος. Θα ήταν όμως άδικο και για μένα να μην πούμε ότι της στάθηκα κι εγώ» δήλωσε ο καλλιτέχνης.

«Εδώ και έναν χρόνο ουσιαστικά υπήρξε η απόσταση μεταξύ μας και κοιμόμασταν όντως χωριστά, κάτι για το οποίο ευθύνομαι εγώ. Αυτή, λοιπόν, η απόσταση σε συνδυασμό και με άλλα θέματα που προέκυπταν με οδήγησαν στην απόφαση να της μιλήσω, να της πω ακριβώς όλη την αλήθεια μου αλλά και πώς αισθάνομαι. Αν κάποιος αναρωτηθεί γιατί δεν στήριξα την απόφασή μου να δημιουργήσω οικογένεια με την Ελένη, θα απαντήσω ότι τα λάθη μου είναι πολλά και χρειάζομαι χρόνο να τα αντιληφθώ και να τα εξηγήσω. Να είστε σίγουροι πως δεν αισθάνομαι υπερήφανος για τον τρόπο που τελείωσε αυτή η σχέση και για το ότι θα καλεστώ για δεύτερη φορά στη ζωή μου να είμαι σε απόσταση με το παιδί μου» συνέχισε ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

«Ενα είναι σίγουρο, ότι η Ελένη είναι ένα καλόψυχο άτομο και μία εξαιρετική μητέρα. Κατανοώ, δε, απόλυτα τον δύσκολο ρόλο που καλείται να διαχειριστεί αυτήν τη στιγμή στο μεγάλωμα δύο παιδιών. Εύχομαι ο χρόνος να λειτουργήσει ως γιατρός τόσο για την Ελένη όσο και για μένα και να καταφέρουμε από κοινού να μεγαλώσουμε ένα υγιές και ευτυχισμένο παιδί» ευχήθηκε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This