Παραλίγο τραγωδία στην Μεταμόρφωση: Αδέσποτη σφαίρα διαπέρασε τη καμπίνα του οδηγού ενός βαν!

Οι επιβάτες σώθηκαν από θαύμα!

Must Read

Άγιο είχαν τα δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε βαν που βρισκόταν στην περιοχή της Μεταμόρφωσης όταν μια αδέσποτη σφαίρα «βρέθηκε» στην καμπίνα του οδηγού διαπερνώντας την από άκρη σε άκρη!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA, το φορτηγάκι ήταν επαγγελματικό και είχε σταματήσει σε φανάρι στην λεωφόρο Τατοϊού, στην Μεταμόρφωση.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, η σφαίρα έσπασε το τζάμι του οδηγού και βγήκε από το μικρό τζαμάκι δίπλα από τον καθρέφτη του συνοδηγού!

Οι σοκαρισμένοι υπάλληλοι, μετά το περιστατικό, πήγαν άμεσα στην αστυνομία για κατάθεση.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως είπαν, δεν άκουσαν ήχο που να παραπέμπει σε πυροβολισμό, αλλά μόνο το σπάσιμο των τζαμιών. Μάλιστα, στην αρχή δεν κατάλαβαν τι ακριβώς συνέβη. Συνειδητοποίησαν την μεγάλη τους τύχη, όταν βγήκαν από το όχημα και διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό της καμπίνας ήταν μία σφαίρα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, για το απίστευτο περιστατικό εξετάζονται δύο σενάρια. Το πρώτο είναι ότι κάποιος πυροβόλησε ή ένα όπλο εκπυρσοκρότησε ή  κάποιος πέρασε το αυτοκίνητο για περιπολικό, το έβαλε στόχο και πυροβόλησε.

Η τυπική βαλλιστική εξέταση που έγινε στο σημείο έδειξε πως η σφαίρα βλήθηκε από πίσω αριστερά λίγο υπό γωνία, με αποτέλεσμα να φύγει στη μπροστινή γωνία στη μεριά του συνοδηγού.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This