Γιάννης Διακογιάννης: Το «ύστατο χαίρε» συμπίπτει με την επέτειο της μεγαλύτερης τιμής!

Ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας

Must Read

Σήμερα κηδεύεται ο μεγάλος Έλληνας, κορυφαίος δημοσιογράφος Γιάννης Διακογιάννης. Αυτό όμως που αξίζει να σημειωθεί, είναι ότι σαν σήμερα, ο Γιάννης Διακογιάννης τιμήθηκε με τον Χρυσό Σταυρό του Τάγματος του Φοίνικος από τον τ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο σε ειδική τελετή στο Προεδρικό Μέγαρο!

 

Ήταν ακριβώς επτά χρόνια πριν, στις 16 Δεκεμβρίου 2015. Ο Διακογιάννης μάλιστα είχε τον ακόλουθο διάλογο με τον Προκόπη Παυλόπουλο κατά τη στιγμή της παρασημοφόρησής του:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Διακογιάννη, το παράσημο αυτό σας απονέμεται για την μεγάλη και συνεπή προσφορά σας στην αθλητική δημοσιογραφία.  Προσφορά, η οποία εμπνέεται πάντοτε από το ολυμπιακό πνεύμα και όχι μόνον, αλλά από το αρχαίο ελληνικό πνεύμα γενικώς, μέσα από τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι»  και του «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων».

 

Ι.ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ:  Ομολογώ ότι δεν το περίμενα, κύριε Πρόεδρε.  Έλεγα ότι μετά το τελευταίο βραβείο από την Ευρωπαϊκή Ένωση Δημοσιογράφων – και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε – έχω αποσυρθεί.  Ενθουσιάσθηκα.  Δεν το περίμενα, αλλά ενθουσιάσθηκα.  Ενθουσιάσθηκα γιατί έρχεται από τον εκπρόσωπο της Δημοκρατίας.  Και είμαι πολύ πιστός στη λέξη Δημοκρατία  στην Ελλάδα που χρειάζεται τη Δημοκρατία, γιατί από εδώ ξεκίνησε η Δημοκρατία.  Ευχαριστώ και πάλι, να είσθε καλά και να είναι καλά και η Δημοκρατία.-

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This