Ο διαρρήκτης που πυροβόλησε ο 39χρονος, προηγουμένως είχε «ανοίξει» το διπλανό σπίτι!

Η δίκη του δράστη που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αναβλήθηκε για τις 22 του μήνα

Must Read

Αναβολή για τις 22 του μήνα πήρε η δίκη του 39χρονου, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης πυροβόλησε έναν άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να μπει στο σπίτι του, στην περιοχή του Νέου Ρυσίου στη Θεσσαλονίκη, για να τον ληστέψει, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, η δίκη του 39χρονου που βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη, ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα, αλλά αναβλήθηκε λόγω απουσίας μαρτύρων, ενώ ο κατηγορούμενος αφέθηκε -προσωρινά- ελεύθερος.

Ο ίδιος, περιγράφοντας τις στιγμές που έζησε, όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του διαρρήκτη, ανέφερε τα εξής: «Κοιμόμουν στο υπόγειο και ξύπνησα από το έντονο γάβγισμα του σκύλου που δεν γαβγίζει ποτέ. Τότε είδα από το παράθυρο μια ανθρώπινη φιγούρα να περιφέρεται έξω από το σπίτι. Δεν είχα το κινητό μαζί μου, ήταν στον επάνω όροφο, αλλά είχα παραδίπλα την καραμπίνα. Ανέβηκα και άκουσα θόρυβο στην κεντρική πόρτα. Άνοιξα και είδα έναν άνδρα να κρατά ένα μεγάλο κατσαβίδι. Αιφνιδιάστηκα, τρόμαξα και πυροβόλησα χαμηλά στα πόδια».

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαγεωργίου, συνήγορος υπεράσπισης του 39χρονου,  αναφέρει: «Ο κατηγορούμενος εκείνη τη στιγμή βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, απειλής και ταραχής, δεχόμενος μία αναίτια επίθεση μέσα στο σπίτι του. Λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο, θεωρώντας ότι ήταν σε άμυνα και ότι προέχει η δική του σωματική ακεραιότητα, στην άδικη επίθεση που δεχόταν εκείνη τη στιγμή και γι’ αυτόν τον λόγο πυροβόλησε το θύμα στο πόδι».

Σημειώνεται ότι στο αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Νέο Ρύσιο, ο 39χρονος πυροβόλησε τον άνδρα, Αλβανικής καταγωγής, μία φορά στο πόδι με κυνηγετική καραμπίνα, την οποία κατέχει νόμιμα. Το θύμα, το οποίο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προηγουμένως είχε διαρρήξει το σπίτι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα σε εκείνο του δράστη, έκτοτε νοσηλεύεται φρουρούμενο και εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This