Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου 2021

Joker: Tι υποστήριξαν οι υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού που κάλεσαν την αστυνομία

Από το εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι και από τον κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ», στην Κυψέλη, κάλεσαν την αστυνομία οι δύο γυναίκες για να καταγγείλουν την παρουσία ανήλικων στην προβολή της ταινίας «Joker».  Οι δυο γυναίκες επικαλέστηκαν την ιδιότητα  τους ως υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού και ενώ υποστήριξαν μάλιστα ότι δρουν με εντολή της υπηρεσίας του υπουργείου.

Στους δυο κινηματογράφους που κατήγγειλαν οι δυο υπάλληλοι έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια της προβολής των ταινιών και βρέθηκαν επτά ασυνόδευτοι ανήλικοι στο Mall, ενώ στην Κυψέλη βρέθηκαν οκτώ ασυνόδευτοι ανήλικοι και τέσσερις με τους γονείς τους.

Οι ανήλικοι του Mall οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Αμαρουσίου, απ’όπου τους παρέλαβαν οι η γονείς τους, ενώ ο υπεύθυνος του κινηματογράφου, οδηγήθηκε μαζί με την υπάλληλο του υπουργείου για να δοθεί η κατάθεση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία αλλά αφέθηκε ελεύθερος με εντολή του εισαγγελέα.

Στην κατάθεση της η υπάλληλος αναφέρει ότι υπήρχαν καταγγελίες από πολίτες ότι τα παιδιά βλέπουν ακατάλληλη ταινία, ενώ παράλληλα έχει δοθεί εντολή να γίνουν έρευνες από τον εισαγγελέα.

Στον κινηματογράφο της Κυψέλης η υπάλληλος, ανέφερε τα ίδια στους αστυνομικούς αλλά δεν ζήτησε να προχωρήσει το θέμα, γι’ αυτό κλήθηκαν μόνο οι γονείς των παιδιών για να τα παραλάβουν.

Οι δύο γυναίκες υποστήριξαν ότι πήραν εντολή από την προϊσταμένη τους να προχωρήσουν στους ελέγχους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ