«Ο άνδρας μου έκανε πλάκα, κορόιδευε την 12χρονη» λέει η σύζυγος του «Μιχάλη»

Η σύζυγος του 57χρονου συνταξιούχου ναυτικού λέει ότι ο άνδρας της είναι αθώος

Must Read

Η σύζυγος του περιβόητου «Μιχάλη» που προφυλακίστηκε χθες για την υπόθεση βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, με «εγκέφαλο» τον Ηλία Μίχο, ξέσπασε λέγοντας ότι ο άνδρας της έκανε μια πλάκα

«Τι να σου πω, ο άνδρας μου δεν έχει κάνει τίποτα… Μία (…) έκανε, έστειλε ένα μήνυμα και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει βρεθεί ποτέ μαζί της, δεν την έχει δει, δεν έχει καμία σχέση με τον Κολωνό, ούτε με τον Ηλία Μίχο. Μία (…) έκανε και βρέθηκε σε λάθος στιγμή να μιλάει με το λάθος άτομο. Δεν έκανε τίποτα και δεν ξέρω γιατί τον κατηγορούν και τον έχουν μέσα;» είπε μιλώντας στην εκπομπή Tlive και πρόσθεσε μεταξύ άλλων:

«Καταστρέφουν τόσες ζωές, είναι άδικο αυτό που συμβαίνει… Δεν έχει κάνει τίποτα… Ένα μήνυμα το (…) έχει στείλει. Εντάξει ήταν λάθος του, δεν λέω ότι δεν ήταν λάθος του, αλλά γιατί όλο αυτό. Κάποιοι τη βίασαν, κάποιοι πήγαν μαζί της και είναι έξω. Και ο δικός μου είναι μέσα για ένα μήνυμα. Εμένα με ρωτάτε, ξέρει κανείς τι λέει το παιδί μου; “Θέλω να πάω να δω τον μπαμπά μου”» είπε ωρυόμενη.




Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος συνταξιούχος ναυτικός με το ψευδώνυμο «Μιχάλης» πήρε τον δρόμο για τη φυλακή μετά την απολογία του στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση μαστροπείας και βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός πεντάχρονου κοριτσιού, ο οποίος φέρεται ότι έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης με «άρρωστους» παιδόφιλους, αρνήθηκε την κατηγορία της μαστροπείας, λέγοντας ότι δεν έχει δει ποτέ την ανήλικη.

Δείτε επίσης:

Το «δεξί χέρι» του Μίχου, ο 60χρονος Γιώργος και ο «παχουλός μεσήλικας» που ήθελε διήμερα με την 12χρονη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This