Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Δεν πάει άλλο με τα αδέσποτα στο νοσοκομείο Κιλκίς! Μπαίνουν μέσα στα δωμάτια νοσηλείας (video)

Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς με τα αδέσποτα σκυλιά που επιτίθενται σε πολίτες και προσωπικό του νοσοκομείου.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), κ. Μιχάλης Γιαννάκος, μιλώντας στο grtimes.gr, καταγγέλλει ότι τα σκυλιά μπαίνουν μέσα στα δωμάτια νοσηλείας και σύμφωνα με το τελευταίο περιστατικό, ένας αδέσποτος σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε επισκέπτη ενός ασθενή στο πόδι. Εκτός αυτού όμως, ο κ. Γιαννάκος αναφέρει ότι τα σκυλιά λίγους μήνες πριν επιτέθηκαν σε μεταμοσχευμένο ασθενή, ο οποίος έπαθε μόλυνση, με συνέπεια να κινδυνεύει να χάσει το πόδι του.

«Αν υπήρχαν φύλακες θα μπορούσαν να απομακρύνουν τα σκυλιά, αλλά υπάρχουν μόνο τις πρωινές ώρες», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

Η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Κιλκίς

«Από το βιβλίο συμβάντων του Νοσοκομείου και από αναφορές προκύπτουν περιστατικά με επιθέσεις σκύλων σε βάρος του προσωπικού του νοσοκομείου (υπάρχει περιστατικό που τα σκυλιά δάγκωσαν γιατρό στο πόδι). Τα σκυλιά εισέρχονται ανεξέλεγκτα από αφύλακτες διόδους (κεντρική πύλη, πίσω θύρα), καθότι από τις 8 Μαΐου του 2017 θυρωρός-τηλεφωνητής υπάρχει μόνο τις εργάσιμες ημέρες και μόνο κατά το πρωινό ωράριο. Η κατάσταση είναι πλέον εκτός ελέγχου», αναφέρεται – μεταξύ άλλων – στην ανακοίνωση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ