Τραγική η κατάσταση στο «Αττικόν» – Χαλασμένα τα μισά ασανσέρ στο πενταόροφο κτήριο

Must Read

Τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο Αττικό Νοσοκομείο, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων μέσω ανακοίνωσής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων:

Η Διοίκηση επικαλούμενη την έλλειψη χρημάτων, εγκατέλειψε το Νοσοκομείο, ασθενείς και εργαζόμενους στην τύχη τους. Δεν υπάρχει καμία συντήρηση των υποδομών και του εξοπλισμού. Μονίμως όπως και τώρα (15 ημέρες) ένα από τα δύο ασανσέρ του πενταόροφου κτιρίου που νοσηλεύονται πάνω από 400 ασθενείς είναι χαλασμένο. Από τα συνολικά τέσσερα ασανσέρ στις δύο πτέρυγες, δύο είναι μονίμως χαλασμένα.

Με ένα ασανσέρ στο πενταόροφο κεντρικό κτίριο εξυπηρετούνται ασθενείς, σίτιση, καθαριότητα, υλικά, φάρμακα, ιματισμός κλπ. Μία από τις αιτίες για τις πολύωρες αναμονές των έκτακτων περιστατικών στα ΤΕΠ. Κινδυνεύουν ασθενείς.

Τραυματιοφορείς περιμένουν και μια ώρα για να μεταφέρουν χειρουργημένους ασθενείς ή έκτακτα περιστατικά. Ακόμη και τα τέσσερα ασανσέρ να λειτουργούσαν δεν φθάνει. Ο σχεδιασμός του Νοσοκομείου ήταν για λειτουργία ακόμη 4 ασανσέρ, αλλά ο χώρος έκλεισε με γυψοσανίδες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This