Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Τραγική η κατάσταση στο «Αττικόν» – Χαλασμένα τα μισά ασανσέρ στο πενταόροφο κτήριο

Τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στο Αττικό Νοσοκομείο, καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων μέσω ανακοίνωσής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Τραυματιοφορέων:

Η Διοίκηση επικαλούμενη την έλλειψη χρημάτων, εγκατέλειψε το Νοσοκομείο, ασθενείς και εργαζόμενους στην τύχη τους. Δεν υπάρχει καμία συντήρηση των υποδομών και του εξοπλισμού. Μονίμως όπως και τώρα (15 ημέρες) ένα από τα δύο ασανσέρ του πενταόροφου κτιρίου που νοσηλεύονται πάνω από 400 ασθενείς είναι χαλασμένο. Από τα συνολικά τέσσερα ασανσέρ στις δύο πτέρυγες, δύο είναι μονίμως χαλασμένα.

Με ένα ασανσέρ στο πενταόροφο κεντρικό κτίριο εξυπηρετούνται ασθενείς, σίτιση, καθαριότητα, υλικά, φάρμακα, ιματισμός κλπ. Μία από τις αιτίες για τις πολύωρες αναμονές των έκτακτων περιστατικών στα ΤΕΠ. Κινδυνεύουν ασθενείς.

Τραυματιοφορείς περιμένουν και μια ώρα για να μεταφέρουν χειρουργημένους ασθενείς ή έκτακτα περιστατικά. Ακόμη και τα τέσσερα ασανσέρ να λειτουργούσαν δεν φθάνει. Ο σχεδιασμός του Νοσοκομείου ήταν για λειτουργία ακόμη 4 ασανσέρ, αλλά ο χώρος έκλεισε με γυψοσανίδες.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ