Απανθρωπιά πριν τα Χριστούγεννα: Έκοψαν το ρεύμα σε πολυχώρο για χρέος 800 ευρώ!

«Τι θα γινόταν αν ήταν σπίτι με τρία παιδιά;», αναρωτήθηκε ο ιδιοκτήτης...

Must Read

Την αναλγησία και το απάνθρωπο πρόσωπό της έδειξε ιδιωτική εταιρεία ρεύματος σε πολίτη, λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο ιδιοκτήτης του καφενείου που στεγάζει τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού Οργανισμού Καλλιτεχνών Ελλάδος στην τηλεόραση του OPEN, «έκοψαν» το ρεύμα για χρέος 800 ευρώ σε ιδιωτική εταιρεία!

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεωνίδας Διακάτος ανέφερε πως «ο λογαριασμός είχε πάει αλλού, δεν είχαμε ενημερωθεί. Ο ΔΕΔΔΗΕ τούς λέει να ζητούν το 20% οι ιδιωτικές εταιρείες και αυτοί ζητάνε απαραιτήτως το 50%».

Όπως ανέφερε ο ίδιος,  πήγε να πληρώσει το ποσό των 200, αλλά του ζήτησαν 400 ευρώ τα οποία εκείνη τη στιγμή δεν είχε. Τελικά, όπως είπε, κατάφερε να βρει τα χρήματα με τα χίλια ζόρια και τελικά το πρόβλημα θα λυθεί και θα γίνει επανασύνδεση.

Ο κ. Διακάτος δικαιολογημένα αναρωτήθηκε «αν δεν ήταν πολυχώρος και ήταν σπίτι με τρία παιδιά και έκοβαν το ρεύμα πριν τα Χριστούγεννα; Τόσο απάνθρωποι είμαστε; Ο ένας θα τρώει τον άλλο σε λίγο;».

Τέλος ο ίδιος αποκάλυψε πως μέσα στην καραντίνα έκοβαν το ρεύμα για λιγότερο χρέος όπως 130 ή 200 ευρώ!

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This