Μέτσοβο: Στρατιώτες λιποθύμησαν μπροστά στον Υφυπουργό Άμυνας (video)

Must Read

Παρατράγουδα υπήρξαν κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις οποίες έδωσε το παρών και ο Υφυπουργός Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής.

Συγκεκριμένα, στρατιώτες, που συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση μνήμης – μνημόσυνο του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών του Ιππικού – Τεθωρακισμένων (ΣΑΑΙΤΘ) για τους ηρωικώς πεσόντες της Μεραρχίας Ιππικού κατά το Έπος του ’40, λιποθύμησαν, μετά την πολύωρη ορθοστασία στον ήλιο.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σημειώθηκαν λιποθυμίες στρατιωτών που ήταν παρατεταγμένοι σε άγημα καθώς και του Στρατονόμου που παρέδιδε τα στεφάνια προς κατάθεση στους επισήμους.

Πολύωρη ορθοστασία και ζέστη

Ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του και ενώ ο στρατονόμος κατέρρευσε, δήλωσε «Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν σε όλους μας» τόνισε.
Σύμφωνα με παρευρισκόμενους στην εκδήλωση, οι στρατιώτες είχαν φτάσει στο σημείο της εκδήλωσης από πολύ νωρίς – η εκδήλωση ήταν να πραγματοποιηθεί στις 12:00 – με αποτέλεσμα ορισμένοι εξ αυτών να λιποθυμήσουν μην αντέχοντας την πολύωρη ορθοστασία και τον ήλιο.

Παράλληλα, σημειώνεται ότι χαρακτηριστική είναι η στάση των στρατονόμων οι οποίοι, έκαναν… πρόβες στο πώς θα παραδώσουν τα στεφάνια στους επίσημους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This