Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2021

Οι αλλοδαποί έκαναν «πεδίο μάχης» τη Μοναστηρίου – Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι

«Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε, φοβόμαστε, δεν πάει άλλο με αυτή την κατάσταση κάτω από τα σπίτια μας» φώναξαν οι κάτοικοι της οδού Μοναστηρίου και καταστηματάρχες της περιοχής, που συγκέντρωσαν υπογραφές διαμαρτυρίας για την παραβατικότητα και τις καθημερινές, πλέον, συμπλοκές αλλοδαπών.

Σύμφωνα με τους ίδιους, οι επιθέσεις μεταξύ αλλοδαπών όχι μόνο δεν έχουν ελαττωθεί μετά τις επιχειρήσεις της Αστυνομίας το περασμένο καλοκαίρι, αλλά γίνονται πλέον σε καθημερινή βάση, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι της περιοχής να φοβούνται για τη ζωή τους.

Οι καταγγελίες, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, έγιναν από κατοίκους που είδαν το περασμένο Σάββατο μια μεγάλη συμπλοκή αλλοδαπών σε γυράδικο της περιοχής, φαινόμενο που πλέον σημειώνεται κάθε μέρα και δεν επιτρέπει στους κατοίκους να βγουν από τα σπίτια τους.

Οι κάτοικοι ζητούν επαρκή φύλαξη και έλεγχο στην περιοχή, ενώ έχουν ετοιμάσει υπόμνημα διαμαρτυρίας προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, το οποίο υπέγραψαν όλοι οι παρόντες.

Σημαντικό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρενόχληση των συζύγων τους και γενικά των γυναικών της περιοχής από τους αλλοδαπούς, που θρασύτατα προκαλούν, ενώ η περιοχή έχει γίνει πλέον η πιο βρόμικη της πόλης!

Σημειώνεται επίσης ότι αυτή η παραβατικότητα δεν σημειώνεται μόνο βράδυ, αλλά και μεσημέρι: «Μέρα μεσημέρι δεν μπορούμε να περάσουμε από την περιοχή» έλεγαν οι κάτοικοι στους αστυνομικούς και αναρωτιόντουσαν αγανακτισμένοι: «Τι πρέπει να κάνουμε, να κυκλοφορούμε με μαχαίρια και ρόπαλα;»

Να σημειώσουμε τέλος ότι η επιστολή διαμαρτυρίας θα σταλεί στον δήμαρχο, τον περιφερειάρχη αλλά και υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ