Του κατάσχεσαν το επίδομα και απείλησε να αυτοκτονήσει με σουγιά μέσα σε τράπεζα!

Εκεί μας κατάντησαν, να εξαρτάται η ζωή μας από ένα επίδομα...

Must Read

Σαμιώτης εισέβαλε σε τράπεζα του νησιού και απείλησε να βάλει τέλος στη ζωή του, επειδή του κατασχέθηκε ένα επίδομα που είχε λάβει πρόσφατα!

Το αναπάντεχο περιστατικό, σύμφωνα με το samostoday.gr, σημειώθηκε στο Βαθύ της Σάμου, με τον πολίτη να «μπουκάρει» αλαφιασμένος στο υποκατάστημα της τράπεζας κρατώντας έναν σουγιά, με το οποίο δήλωνε αποφασισμένος να αυτοκτονήσει μπροστά σε όσους ήταν παρόντες, καθώς, όπως είπε διαπίστωσε ότι είχε γίνει κατάσχεση του επίμαχου επιδόματος από τον λογαριασμό του.

Ωστόσο, οι πελάτες της τράπεζας αντέδρασαν ψύχραιμα και κατάφεραν αρχικά να τον ακινητοποιήσουν και κατόπιν να τον αφοπλίσουν, παίρνοντας από τα χέρια του τον σουγιά συνολικού μήκους 18 εκατοστών, ο οποίος και κατασχέθηκε από άνδρες του αστυνομικού τμήματος που έσπευσαν στο σημείο. Ο επίδοξος αυτόχειρας τελικά συνελήφθη με την Ασφάλεια να σχηματίζει σε βάρος του δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Όσον αφορά, εξάλλου, στην κατάσχεση του επιδόματος που οδήγησε τον συλληφθέντα στο να βγει εκτός εαυτού, ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρόνοιας του δήμου Ανατολικής Σάμου με τον αντιδήμαρχο Γιώργο Διονυσίου να δηλώνει γνώστης της περίπτωσης και να σημειώνει πως είχε επικοινωνήσει με την αρμόδια υπηρεσία, ώστε να μην γίνει η κατάσχεση. Λόγω, όμως, των αργιών υπήρξε κάποια ασυνεννοησία, με τον Δήμο να δηλώνει, πλέον, πως ο δικαιούχος θα λάβει εκ νέου το επίδομα αύριο Τρίτη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This