Ομαδικός βιασμός στο Ίλιον: «Φοβήθηκα μην τη βρω σκοτωμένη» λέει η μητέρα της 16χρονης καταγγέλλουσας

Αρνούνται διαρκώς τις κατηγορίες για βιασμό ενώπιον των αρχών

Must Read

Συγκλονίζει η μητέρα 15χρονης μαθήτριας, από την οποία ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης του ομαδικού βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον, καθώς το ανήλικο κορίτσι ήταν εκείνο που έφερε στο φως της δημοσιότητας όλα όσα βίωνε το άτυχο παιδί.

«Φοβήθηκα μην τη βρω σκοτωμένη»

«Η κόρη μου είναι σοκαρισμένη» ανέφερε με νόημα η γυναίκα, ενώ τόνισε ότι η κόρη της είχε το βίντεο με τα βασανιστήρια του 15χρονου, στο κινητό της δύο εβδομάδες πριν και της είπε «μαμά θέλω να βοηθήσω». Παράλληλα, περιέγραψε πως φοβήθηκε «μην τη βρει σκοτωμένη». Το παιδί, παρά τον φόβο της μητέρας της, έστειλε το βίντεο στον ξάδελφο του θύματος, λέγοντάς του «μην το αφήσεις να ξεχαστεί γιατί θα βρουν επόμενο θύμα». Η μητέρα της 16χρονης σημείωσε πως γνώριζε όλα τα εμπλεκόμενα παιδιά που ήταν «από καλές οικογένειες» εκτός από ένα που είχε δημιουργήσει εντάσεις σε δεσμό του. Μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης και την «εμπλοκή» της Δικαιοσύνης με αυτήν, η γυναίκα σημειώνει πως «γίνεται χαμός στο Instagram μεταξύ των αγοριών που πλέον ονοματίζουν κορίτσια». «Έχουν αρχίσει να δικάζουν τα παιδιά της περιοχής το ένα το άλλο» σημειώνει χαρακτηριστικά η μητέρα της 15χρονης.

«Είναι η κορυφή του παγόβουνου»

«Είναι η κορυφή του παγόβουνου» σχολίασε νωρίτερα ο δικηγόρος Θεόδωρος Μαντάς, συνήγορος ενός εκ των κατηγορουμένων. Ο κ. Μαντάς σημείωσε ότι από την πλευρά των θυτών «δεν υπήρξε στάθμιση της ποινικής απαξίας της πράξης». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «θεωρείται κάτι λίγο ως πολύ δεδομένο παιδιά να έχουν ναρκωτικά προς ιδία χρήση» και τόνισε πως «εδώ είναι η δική μας ευθύνη». Παράλληλα, ο κ. Μαντάς αναφέρθηκε στην αύξηση της βαριάς εγκληματικότητας στις ηλικίες των 14 ετών, που έχει ανέλθει στο 30%, και σχολίασε πως τα παιδιά που εμφανίστηκαν μπροστά του ως οι δράστες της υπόθεσης στο Ίλιον είχαν εικόνα «παιδιών που παραπέμπει σε παιδιά της Α’ Γυμνασίου» και όχι από διαλυμένες οικογένειες. «Δυστυχώς σε μία κοινωνία πλήρους αποξένωσης, τα παιδιά αποκτούν υπόσταση με μια συμμετοχή σε μεγαλύτερη ομάδα», είπε συμφωνώντας με τον Γενικό Γραμματέα των Ειδικών Φρουρών, Στράτο Μαυροειδάκο ότι, «υπάρχουν συμμορίες και οι περισσότεροι 14 -15χρονοι έχουν μαχαίρια και σιδερογροθιές και κοιτούν πώς θα νικήσουν την αντίπαλη ομάδα». «Τα όρια της εγκληματικότητας υπερβαίνουν τον μέσο νου», είπε καταλήγοντας ο κ. Μαντάς. 

 






Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This