Ρίχτερ ανησυχίας προκαλούν οι σεισμολόγοι: «Περιμένουμε να δούμε και σήμερα πώς θα πάει…»

Σεισμοί στην Εύβοια: Ποιοι να προσέχουν, πόσο να ανησυχεί η Αθήνα – Τι είναι ο μηχανισμός μεταφοράς δυναμικών τάσεων

Συντάκτης: Newsroom

Ο χθεσινός σεισμός των 4,9 Ρίχτερ στα Ψαχνά της Εύβοιας ταρακούνησε για τα καλά για μία ακόμη φορά το νησί, το οποίο εδώ και ένα μήνα βρίσκεται στα «νύχια» του Εγκέλαδου, καθώς σεισμικές δονήσεις προκαλούνται και από την περιοχή των Νέων Στύρων.

Το γεγονός ωστόσο ότι τα Ρίχτερ γίνονται ιδιαίτερα αισθητά και στην Αττική, έχει προκαλέσει γενικότερη ανησυχία και για τις δύο περιοχές. Σε αυτό δεν βοηθά και το ότι οι σεισμολόγοι που βγαίνουν να μιλήσουν, έχουν σε αρκετές περιπτώσεις διαφορετικές απόψεις.
«Μέχρι αυτή την ώρα η γη κυριολεκτικά χορεύει αλλά χορεύει σε ρυθμούς χελώνας» δήλωσε ο δήμαρχος Δελφών Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως ο ίδιος σημειώνει «υπάρχει ανησυχία στους κατοίκους, αλλά δεν ήταν τέτοια που να τους οδηγήσει να μείνουν έξω από τα σπίτια τους ή να απομακρυνθούν από την περιοχή».

Το σύνολο των υπηρεσιών της πολιτικής προστασίας των δήμων και της περιφέρειας βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα, μετά και τη σύσκεψη που έγινε στα Ψαχνά, παρά το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ούτε τραυματισμοί από τον σεισμό αλλά και συγχρόνως δεν έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής σημαντικές ζημιές σε κτίρια.

Μέχρι στιγμής «έχουν εντοπιστεί κάποιες ζημιές σε παλιά και εγκαταλελειμμένα, κυρίως, σπίτια» προσθέτει ο κ. Ψαθάς ενώ 12 μηχανικοί του ΥΠΕΧΩΔΕ με τη βοήθεια 6 μηχανικών των δήμων και 6 μηχανικών της Περιφέρειας και μηχανικών του ΤΕΕ “χτενίζουν” την περιοχή για να εντοπίσουν πιθανές ζημιές.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες καταγραφές, που έχουν κάνει οι δήμοι γίνεται λόγος για ρωγμές σε 10 σπίτια τα περισσότερα εκ των οποίων είναι παλιές κατασκευές και από αυτά τρία είναι ακατοίκητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σεισμική ακολουθία συνεχίζεται και μέχρι τώρα έχουν καταγράφει περισσότεροι από 70 σεισμοί.
«Το ρήγμα της Νότιας Εύβοιας … έχει διεύθυνση βορειοδυτική και όχι νοτιοδυτική, προς Αθήνα»

Σήμερα, ο σεισμολόγος του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών Θανάσης Γκανάς, εκτίμησε ότι η ακολουθία των δονήσεων στα Νέα Στύρα προκάλεσε τον χθεσινό σεισμό στα Ψαχνά, «παρότι μεσολαβεί απόσταση 60 χιλιομέτρων από το σεισμό στα Νέα Στύρα, από την ακολουθία αυτή της 8ης Νοεμβρίου».

Και εξήγησε το πώς έφτασε σε αυτή την εκτίμηση μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα:

«Παρότι δεν υπάρχει δυνατότητα να μεταφερθούν τάσεις σε τόσο μεγάλη απόσταση όταν τα μεγέθη των σεισμών στα Νέα Στύρα ήταν κοντά στο 5-5,2, υπάρχει ένας μηχανισμός ο οποίος εξηγεί τη μακρινή διέγερση, αυτός ονομάζεται μηχανισμός της μεταφοράς δυναμικών τάσεων, που είναι μια περίπτωση στη σεισμολογία και είναι ο μόνος μηχανισμός που μπορεί να εξηγήσει το χθεσινό σεισμό στα Ψαχνά, ο οποίος είναι τόσο μακριά, για τα μεγέθη μιλάμε πάντα, από τα επίκεντρα των Νέων Στύρων και των Ζαράκων.

Δουλεύοντας πάνω στα δεδομένα της ακολουθίας με πάνω από 300 μετασεισμούς στην περιοχή των Ζαράκων, διαπίστωσαν ότι ότι αυτοί διατάσσονται με μια διεύθυνση βορειοδυτική, δηλαδή προς την περιοχή της Χαλκίδας. Το ρήγμα της Νότιας Εύβοιας είναι πάνω στην ξηρά δεν είναι υποθαλάσσιο πλέον, βρίσκεται κάτω από το χωριό Ζάρακες, έχει ένα μήκος γύρω στα 7 χιλιόμετρα και έχει διεύθυνση βορειοδυτική και όχι νοτιοδυτική, προς Αθήνα, που ήταν η πρώτη εκτίμηση. Έχει διεύθυνση βορειοδυτική και η βορειοδυτική διεύθυνση εξηγεί την κατευθυντικότητα προς την περιοχή των Ψαχνών της Κεντρικής Εύβοιας».

«Δεν έχουμε καμία μετατόπιση των επικέντρων»

Το θετικό κατά τον κ.Γκανά, είναι πως δεν έχουμε μετατόπιση των επίκεντρων και έκανε αναφορά και στο ιστορικό της περιοχής των Ψαχνών, ενώ πρόσθεσε πως θα πρέπει να περιμένουμε και τη σημερινή ημέρα για να δούμε πως θα πάει η ακολουθία για να ειπωθεί με βεβαιότητα ότι τα 4,9 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός:

«Το καλό όμως είναι ότι δεν υπάρχει κάποια εξάπλωση επικέντρων είτε βόρεια, είτε νότια προς τη Χαλκίδα, είτε δυτικά προς τα Πολιτικά και τον Ευβοϊκό είτε και ανατολικά προς την Δίρφη. Δεν έχουμε καμία μετατόπιση των επικέντρων. Είναι ένα ρήγμα το οποίο έχει ενεργοποιηθεί κάτω από την πόλη των Ψαχνών ακριβώς. Η περιοχή αυτή δεν έχει κάποιο μεγάλο ρήγμα το οποίο να ανησυχήσει για μεγάλο σεισμό … Η περιοχή των Ψαχνών, δίνει σεισμούς μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Η τελευταία φορά που είχε ενεργοποιηθεί ήταν το 2002 τον Ιανουάριο με μία σμηνοσειρά, με πολλούς μικρούς σεισμούς και σεισμούς μεσαίου μεγέθους από 4-4,5 έως και 4,7 ο οποίος ήταν ο μεγαλύτερος τότε και έκλεισε την συγκεκριμένη ακολουθία τον Ιούνιο του 2003, δηλαδή μετά από ενάμιση χρόνο.

Τότε ταλαιπωρήθηκε εκεί η περιοχή περίπου ενάμιση χρόνο. Οπότε φαίνεται ότι τώρα το σενάριο αυτό είναι το πιθανότερο, δηλαδή να έχουμε μια τέτοια εξέλιξη, όμως είναι αρκετά νωρίς να κάνουμε τέτοια πρόβλεψη μεγαλύτερη. Περιμένουμε να δούμε και σήμερα πώς θα πάει. Πρέπει να μαζέψουμε αρκετά δεδομένα ώστε να μπορέσουμε να βεβαιωθούμε ότι ο κύριος σεισμός αυτός, ο οποίος είναι ένας σεισμός στη δικιά μας την κατάταξη ως ασθενής δόνηση, έτσι κατατάσσεται παρότι είναι στην ξηρά και είναι πιο αισθητός, γιατί είναι κάτω από 5, στα όρια. Φυσικά, είναι απλά τυπική η κατάταξη, είναι σε ένα μέγεθος που δεν μας ανησυχεί».

«Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας» από τις δηλώσεις Λέκκα

Ο κ. Γκανάς διευκρίνισε ακόμα την έκφραση «ξεσκονίζουμε τα πρωτόκολλα για την περιοχή», που είπε ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Ευθύμιος Λέκκας, λέγοντας πως πρόκειται για μια τυπική έκφραση οδηγιών προς τις δημόσιες υπηρεσίες:

«Υπάρχουν γνωστά σχέδια που έχουν όλες οι υπηρεσίες για να ελεγχθούν κυρίως τα παλαιά κτήρια, διότι τα νέα κτήρια δεν έχουν κανένα πρόβλημα ούτε στη Χαλκίδα, ούτε στα χωριά κοντά στη Χαλκίδα, οι νέες οικοδομές δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας, αυτές είναι τυπικές δηλώσεις που κάνει ο Πρόεδρος της Επιτροπής και απευθύνονται κυρίως σε στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του δημοσίου τομέα ευρύτερα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την επιθεώρηση κτιρίων και άλλα τέτοια καθήκοντα».

Τα δύο σενάρια

Σύμφωνα με τον Θανάση Γκανά, τα δύο σενάρια εξέλιξης του φαινομένου στα Ψαχνά είναι τα εξής:

«Το ένα είναι να ηρεμήσει μετά από μια εβδομάδα περίπου, στην αρχή του νέου έτους κάπου στα Θεοφάνεια, ή να ξεκινήσει μια σμηνοσειρά όπως έγινε το 2003 και να εξακολουθήσει εκεί τώρα να δουλεύει για μήνες. Το δεύτερο σενάριο είναι το δυσμενέστερο, σε κάθε περίπτωση όμως δεν υπάρχει δυναμικό για να γίνει σεισμός της τάξεως των 6 βαθμών, ένας μεγάλος σεισμός δηλαδή, όπως δεν υπήρχε και στη νότια Εύβοια».

Ποιοι να προσέχουν, πόσο να ανησυχεί η Αθήνα

Με τη σειρά του, ο σεισμολόγος και διευθυντής ερευνών του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Γεράσιμος Χουλιαράς, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι παρά τις δεκάδες σεισμικές δονήσεις που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής, περιμένει κι άλλες για να πει με σιγουριά ότι τα 4,9 Ρίχτερ ήταν ο κύριος σεισμός:

«Έχουμε καταγράψει πάνω από 70 δονήσεις, περιμένουμε περισσότερες για να μπορέσουμε να πούμε μετά βεβαιότητας ότι ο 4,9 ήταν ο κύριος σεισμός …  Και εγώ και οι συνάδελφοί μου παρακολουθούμε τι γίνεται στη νότια Εύβοια τον τελευταίο μήνα και είχαμε πει ότι η περιοχή δεν έχει δώσει στο παρελθόν μεγάλους σεισμούς, δηλαδή πάνω από 6 Ρίχτερ και σε αυτό το πλαίσιο νομίζω ότι κινούμαστε και τώρα».
Ο κ.Χουλιάρας μίλησε και στον Alpha, λέγοντας ότι επί του παρόντος, η συγκεκριμένη ακολουθία σεισμών στην Εύβοια, δεν πρέπει να ανησυχεί τους κατοίκους της Αθήνας:

«Οι κάτοικοι της άμεσης περιοχής στην Εύβοια, οι κάτοικοι που ζουν σε παλαιά κτήρια να είναι πιο προσεκτικοί. Σε ότι αφορά εμάς στην Αθήνα, δε νομίζω ότι κινδυνεύουμε από τη συγκεκριμένη ακολουθία σεισμών όπως έχει εξελιχθεί μέχρι στιγμής».

Αντίθετα πάντως με τα όσα είπε νωρίτερα ο Θανάσης Γκανάς, ο Γεράσιμος Χουλιάρας θεωρεί ότι οι σεισμοί των Νέων Στύρων με αυτούς των Ψαχνών, δεν συνδέονται.
Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίθεση με μολότοφ στο τουρκικό Προξενείο στην Θεσσαλονίκη

Λίγες ώρες πριν από την άφιξη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας - Τουρκίας, το τουρκικό Προξενείο στην...

Οι τυχεροί αριθμοί του ΛΟΤΤΟ

Οι κληρωθέντες αριθμοί στο ΛΟΤΤΟ είναι οι εξής: 3, 10, 13, 25, 43, 45.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΕΡΔΗ 1η (6) - 10.000 ευρώ κάθε μήνα για δέκα...

Ένταση και επεισόδια μετά την πορεία για τον Γρηγορόπουλο – Οκτώ συλλήψεις και 90...

Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης οι εκδηλώσεις για την 15η επέτειο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Μετά την λήξη της πορείας σημειώθηκαν επεισόδια...

Το δημοφιλέστερο φρούτο στον κόσμο είναι ελληνικό!

Η ελληνική γη είναι εύφορη και τα προϊόντα που παράγει διαλεχτά και πρωτίστως νόστιμα. Η επιλογή ενός φρούτου που καλλιεργείται σε συγκεκριμένη περιοχή της...

Συνελήφθη αλλοδαπός για διακίνηση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων – Εντοπίστηκε το εργαστήριό του

Στην σύλληψη ενός 51χρονου αλλοδαπού προχώρησαν αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος έφτιαχνε και διακινούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα...

Συγκλονίζει ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη

Πληγή που δεν πρόκειται να κλείσει ποτέ... Πόνος που δεν θα σβήσει, για τους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους στην τραγωδία των Τεμπών.Ανάμεσά...

«Εκτοξεύτηκε» στον αέρα κοπέλα με πατίνι στη Χαλκίδα

Άγιο είχε κοπέλα στη Χαλκίδα που είχε σοβαρό ατύχημα οδηγώντας το πατίνι της.Το ατύχημα έγινε σε κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της πόλης, όταν την ώρα...

Επεισόδια σε Εξάρχεια και Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για τον Γρηγορόπουλο

Επεισόδια έχουν ξεσπάσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά τις πορείες για τη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Μετά την ολοκλήρωση της πορείας στη Θεσσαλονίκη επικράτησε ένταση...

6000 άτομα στην πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο – 67 οι προσαγωγές – Επεισόδια...

Μαζική είναι η συμμετοχή πολιτών, μαθητών, φοιτητών και συλλογικοτήτων στην απογευματινή πορεία για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Σύμφωνα με τα...

Μεθυσμένος αλλοδαπός οδηγός στην Κρήτη έκοψε στα δυο στύλο της ΔΕΗ

Μέσα στον οικισμό Καπαριανά στις Μοίρες Ηρακλείου συνέβη σοβαρό τροχαίο που ευτυχώς δεν είχε θύματα.Στο τροχαίο εμπλεκόμενος ήταν ένας αλλοδαπός εργάτης από τη Βουλγαρία,...

Έρχεται κρύο και ισχυροί βοριάδες! Η ανάρτηση του Θεόδωρου Κολυδά

Λίγο από χειμώνα θα βιώσουμε τις επόμενες μέρες μιας και θα πέσει η θερμοκρασία ενώ θα επικρατήσουν ισχυροί άνεμοι.Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την ανάρτηση...

Αδελφή 43χρονης: «Το έγκλημα ήταν προμελετημένο, δεν γνωρίζαμε τι περνούσε»

Πεπεισμένη πως η δολοφονία της 43χρονης στην Σαλαμίνα ήταν προμελετημένη εμφανίζεται η αδελφή της και τονίζει ότι η οικογένεια δεν γνώριζε ότι η γυναίκα...

«Θα το πάω μέχρι τέλους, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας» λέει ο ιδιοκτήτης του...

Αποφασισμένος να το πάει μέχρι τέλους δηλώνει ο ιδιοκτήτης του χάσκι στην Αράχωβα που κακοποιήθηκε μέχρι θανάτου, προκαλώντας σοκ ακόμα και στην κτηνίατρο που...

Ξεκίνησε η πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο

Ξεκίνησε πριν από λίγο η δεύτερη πορεία για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Από νωρίς είχε συγκεντρωθεί αρκετός κόσμος, όπως μαθητές,...

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: 47 προσαγωγές έκανε η Αστυνομία

Σε προσαγωγές προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία κατά τη διάρκεια της πρώτης, πρωινής πορείας στην μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.Συγκεκριμένα, προσήχθησαν 47 άτομα στην πλατεία Αττικής, στο...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με καταγγελίες για το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών: «Δεν αναγνωρίζονται τα πτυχία στην Ελλάδα»

Δεν έχει προηγούμενο η υπόθεση που ήρθε στο «φως», πριν από μερικά 24ωρα, με πρωταγωνιστή το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Αθηνών και πτυχία, που δεν είναι...

Μαρία Κορινθίου: «Έμεινα έγκυος στον ενάμιση μήνα σχέσης κι όταν έλεγα δεν ξέρω τι θα κάνω, ο Γιάννης…»

Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά –δες» και παραχώρησε στη Τζένη Θεωνά μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην...

Youtuber μάς κάνει ρεζίλι διεθνώς για την Ομόνοια: «Ο χειρότερος ναρκοδρόμος που έχω περπατήσει»

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή, έχοντας περπατήσει στις πιο κακόφημες γειτονιές του πλανήτη, ο Αυστραλός youtuber Spanian έφτασε και στην Ομόνοια για να...

Δεύτερο στεφάνι για τον Γιώργο Τζαβέλλα

O Γιώργος Τζαβέλλας και η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι εδώ και πολλούς μήνες, συγκατοικούν, έχουν γνωριστεί οι οικογένειές τους και έχουν βάλει πλώρη για...

Συνελήφθη ο σύντροφος της 43χρονης Γεωργίας που βρέθηκε δολοφονημένη στη Σαλαμίνα

«Τσάκωσαν» στο Κερατσίνι τον 71χρονο - Είχε μαζί του το όπλο με το οποίο φέρεται ότι πυροβόλησε την 43χρονη μητέρα

Ανιψιός του Παττακού ο φονιάς της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα

Ανιψιός του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού ο δολοφόνος της 43χρονης

Οργή στην Νέα Αριστερά για τη συντομογραφία που γεννά «εφιάλτες»

Οργή επικράτησε στη Νέα Αριστερά όταν το κόμμα αναφέρθηκε με τη συντομογραφία «ΝΕΑΡ», σε σχετικά ρεπορτάζ.Η συντομογραφία ΝΕΑΡ βλέπετε που θυμίζει την αλήστου μνήμης...

H Brigitte Nielsen περπάτησε στην πασαρέλα του Balenciaga κάνοντας 8άρια

O οίκος Balenciaga, παρόλο που για αρκετό κόσμο εκεί έξω έχει γίνει cancelled, πραγματοποίησε την επίδειξη της νέας της κολεξιόν με φόντο την πινακίδα...

Απαράδεκτη η συμπεριφορά «παλαιμάχων» ευρωβουλευτών στον Κυριάκο

Φαίνεται ότι κάποια στελέχη της Ν.Δ., είναι τόσο κακομαθημένα, που νομίζουν ότι ο Κυριάκος τους χρωστάει.Ο Κυριάκος όμως, δεν χρωστάει σε κανέναν που μιλάει...

Στα άκρα οι σχέσεις Κιέβου – Βουδαπέστης! Θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Ποροσένκο

Μετά την επιβολή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα στον πρώην πρόεδρο της Ουκρανίας Πετρό Ποροσένκο, η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) κατηγορεί τόσο αυτόν...

Η Μαρία Αλεξάνδρου καταγγέλλει ομαδικό βιασμό από Αλβανούς – «12 ώρες στην Κόλαση»

Θύμα ομαδικού βιασμού και της «μαφίας των λουκουμάδων», στην οποία φέρεται ότι είναι αναμεμειγμένοι ο πρώην σύντροφος της Μαρίας Αλεξάνδρου, Αλβανοί κακοποιοί και ιδιοκτήτες...

Όλγα Κιουρτσάκη-Φώτης Λιόσης: Ποζάρουν με ασορτί ροζ πουλόβερ και την κόρη τους

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μαμά, καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο την...

Ο ατσάλινος Κυριάκος «λύγισε» ακόμα και τον Πούτιν!

Πριν από λίγο, στην καρδιά του Κρεμλίνου, είχαμε μία ιστορική εξέλιξη, η οποία φυσικά δεν θα λάβει την δέουσα προβολή από τα ΜΜΕ που...

Εκτέλεσε την 43χρονη Γεωργία με ύπουλο τρόπο – Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφό της στη Σαλαμίνα

Η 43χρονη μητέρα ενός παιδιού προσπάθησε να προστατευθεί όμως ο δράστης την εντόπισε και την εκτέλεσε πίσω από την πόρτα του σπιτιού της

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το κλάμα του Κιμ έγινε viral

Και οι σκληροί δακρύζουν

Η Σοφία Βόσσου είχε γενέθλια και φίλησε στο στόμα τον Ανδρέα Μικρούτσικο-Τα πόσα έκλεισε;

H Σοφία Βόσσου είχε χθες τα γενέθλιά της και τα γιόρτασε σε γνωστό bar restaurant στο κέντρο της Αθήνας. Αποκάλυψε την ηλικία της αφ'ενός επειδή υπάρχει πλέον στη Google...

Αναβαθμίστηκε ο Μπουτσικάκης

Ο πρώην βουλευτής Α' Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης ορίστηκε χθες, με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, αναπληρωτής γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.Παράλληλα, παραμένει αναπληρωτής γραμματέας...

Ο Στέφανος Μάνος διαβάζει newsbreak, γι’ αυτό αποκήρυξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Άγρια επίθεση στην κυβέρνηση για τα πεπραγμένα της στην Παιδεία, άσκησε ο Στέφανος Μάνος με ανάρτησή του. Αιτία τα επιεικώς απαράδεκτα αποτελέσματα των διεθνών εξετάσεων PISA, που αποδεικνύουν την παταγώδη...

Ν. Τζανάκης για πνευμονία: «Περιμένουμε κρούσματα και στην Ελλάδα, οι γονείς να μην φοβούνται»

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην διεθνή επιστημονική κοινότητα η πνευμονία από την Κίνα, που «χτυπάει» στα παιδιά. Το μυκόπλασμα -βακτήριο που προκαλεί αναπνευστικές λοιμώξεις και πνευμονία και γεμίζει τα παιδιατρικά...

«Εκτοξεύτηκε» στον αέρα κοπέλα με πατίνι στη Χαλκίδα

Άγιο είχε κοπέλα στη Χαλκίδα που είχε σοβαρό ατύχημα οδηγώντας το πατίνι της.Το ατύχημα έγινε σε κεντρικό εμπορικό πεζόδρομο της πόλης, όταν την ώρα που οδηγούσε πετάχτηκε μπροστά της...