Χειροπέδες σε νεαρό που έκλεβε αυτοκίνητα στο μετρό Αγίας Παρασκευής

Είχε ανοίξει και κλέψει συνολικά 7 οχήματα!

Must Read

Ανάσα ανακούφισης έβγαλαν οι κάτοικοι της Αγίας Παρασκευής αλλά και των γύρω περιοχών που χρησιμοποιούν την συγκεκριμένη στάση μετρό φτάνοντας εκεί με τα προσωπικά τους οχήματα καθώς έπεσε στα χέρια της αστυνομίας ένας 25χρονος αλλοδαπός ο οποίος τα έβαζε στόχο, τα άνοιγε με μαεστρία και άρπαζε από μέσα διάφορα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης πιάστηκε, το απόγευμα της Τρίτης, λίγα λεπτά αφότου είχε ανοίξει ακόμα ένα όχημα και είχε πάρει διάφορα αντικείμενα, αλλά για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.

Ο ίδιος ενημέρωσε την αστυνομία η οποία ξεκίνησε άμεσα την έρευνα.

Τελικά δεν χρειάστηκε να ψάξει και πολύ καθώς ο 25χρονος συνελήφθη στην περιοχή του Χαλανδρίου. 

Όπως διαπιστώθηκε στο πλαίσιο της έρευνας είχε παραβιάσει ακόμα έξι αυτοκίνητα στην ίδια περιοχή. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, απογευματινές ώρες της Τρίτης 27 Δεκεμβρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 25χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για κλοπή από αυτοκίνητα κατ’ εξακολούθηση, στον περιβάλλοντα χώρο του Μετρό Αγίας Παρασκευής.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της Τρίτης, ο 25χρονος έσπασε το φινιστρίνι αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στον περιβάλλοντα χώρο του Μετρό Αγίας Παρασκευής, αφαίρεσε αντικείμενα από αυτό και διέφυγε, αφού έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του.

 
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην περιοχή του Χαλανδρίου και τον οδήγησαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου, όπου αναγνωρίστηκε από τον παθόντα και συνελήφθη.Σε σωματική έρευνα που πργματοποίησαν στον 25χρονο οι αστυνομικοί, βρέθηκαν στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου εξιχνιάστηκαν επιπλέον 6 περιπτώσεις κλοπών από αυτοκίνητα, με παρόμοιο τρόπο δράσης.

 
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η έρευνα για τη συμμετοχή σου σε άλλες περιπτώσεις συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This