Οικογένεια Ρούλας Πισπιρίγκου: «Αδίστακτοι Παπαδόπουλος και Λύτρας, η Ζήνα Κουτσελίνη τους επέβαλε»

«Ο Όθωνας Παπαδόπουλος μας εξαπάτησε» αναφέρουν

Must Read

Μια οργισμένη ανακοίνωση κατά των δικηγόρων Όθωνα Παπαδόπουλου και Απόστολου Λύτρα εξέδωσε η οικογένεια της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου, με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις τους για την υπόθεση. Στο ίδιο κείμενο ρίχνουν τα βέλη του και κατά της παρουσιάστριας Ζήνας Κουτσελίνη και των συνεργατών της για την εμπλοκή τους στην υπόθεση.

«Τις δύο τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας.

Και οι δύο αυτοί αδίστακτοι, όπως αποδεικνύεται, δικηγόροι, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κ. Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ο κ Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας», αναφέρουν αρχικά στην ανακοίνωσή τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, τους δικηγόρους Παπαδόπουλο, Λύτρα και Ιωάννου τους επέβαλαν, ουσιαστικά, εκβιάζοντας και παραπλανώντας τους γνωστοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικές εκπομπές, συγκεκριμένα η Ζήνα Κουτσελίνη και ο συνεργάτης, Γιώργος Σόμπολος.

Σχολιάζοντας την συμπεριφορά του Όθωνα Παπαδόπουλου αναφέρουν πως  «ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα.

Το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστήμιων, οι οποίοι Θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζονται ο Λεών, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό τον λογαριασμό 10.000 ευρώ, αλλά όταν αρχίσαμε να τον παραπονιόμαστε, γιατί τόσους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας ιατροδικαστής να υπερασπιστεί τη Σ.Η., μας απαντούσε, όπως αποδεικνύεται, ψέματα, ότι κανείς ιατροδικαστής δεν δέχεται να την υπερασπιστεί κατ ότι τα χρήματα.

Θα τα έδινε σε δύο ιατροδικαστές του εξωτερικού και έναν ιατροδικαστή Κύπρου και συγκεκριμένα στον Πανίκκο Σταυριανό και σε έναν καθηγητή τον πανεπιστημίου Κρήτης τον κ. Αριστείδη Τσατσάκη, οι οποίοι, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κούγιας, ουδέποτε έλαβαν χρήματα, για να συντάξουν έστω και μια απλή γνωμοδότηση, παρά το ότι είχαν την επιστημονική άποψη, την οποίαν διατηρούν και τώρα, ότι. η Σ.Π. είναι αθώα».

Καταλήγοντας αναφέρουν πως αναγκάζονται να προβούν σε αυτή τη δήλωση διότι «ο κ. Λύτρας, ο οποίος είναι και κουμπάρος της Ζήνας Κουτσελίνη, και ο Παπαδόπουλος, μόνο και μόνο για να σώσουν το κεφάλι τους και τις περιουσίες τους, μόλις αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη Δικαιοσύνη, έχουν συνεννοηθεί με τον Πέτρο Κουσουλό διάφορα ψέματα για να τρομοκρατήσουν τους 8 ιατροδικαστές που συμφωνούν με τους ιατροδικαστές Τσάκωνα, Τσιόλα, Τσαντίρη, Μεσογίτη και Δημακοπούλου, οι οποίοι έχουν γνωμοδοτήσει ότι ο θάνατος των τριών παιδιών οφείλεται σε παθολογικά αίτια».

Χθες, ο γνωστός δικηγόρος Όθωνας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Αλέξη Κούγια καταγγέλλοντας ότι η υπόθεση της μητέρας που κατηγορείται για τους θανάτους των παιδιών της, δεν του ανατέθηκε, αλλά την αγόρασε ο ίδιος προκειμένου, όπως λέει, να μπορεί να εμφανίζεται στα κανάλια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This