Στα πάτρια εδάφη η σορός του Νίκου Χλόψιου που σκοτώθηκε στο Βουκουρέστι – Αύριο η κηδεία του στη Λάρισα

Μαζί του γύρισε η τραυματισμένη γυναίκα του - «Μαζί πήγαν, μαζί θα γυρνούσαν»

Must Read

Μια εβδομάδα μετά το τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι που στοίχισε τη ζωή στον 55χρονο Νίκο Χλόψιο, η σορός του αδικοχαμένου Λαρισαίου θα αναπαυθεί αύριο Παρασκευή στα πάτρια εδάφη, καθώς έφτασε σήμερα από τη Ρουμανία.

Στη Λάρισα βρίσκεται και η σύζυγος του Νίκου Χλόψιου, Δήμητρα, η οποία ήταν μαζί του στο μοιραίο τουριστικό λεωφορείο και τραυματίστηκε έχοντας νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Ρουμανίας.

Συντετριμμένη, η  γυναίκα συνόδεψε τα ξημερώματα τη σορό του άνδρα της και αύριο το πρωί θα τον αποχαιρετήσει στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου της Λάρισας, όπου θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία.

«Μαζί πήγαν, μαζί θα γυρνούσαν… Φυσικά και δεν είναι καλά… Η γυναίκα είναι χτυπημένη, πονάει», σχολίασε συγκλονισμένη η αδελφή του 55χρονου.

Προ 24ωρων, είχε ολοκληρωθεί η νεκροψία στη Ρουμανία, με τον επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, Τζορτζ Κρίστιαν Κιουρκά, να δηλώνει ότι ο Νίκος Χλόψιος έφερε πολλαπλά τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, με αποτέλεσμα η αιτία θανάτου να είναι τραυματική.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This