Δράμα: «Παραμονή Χριστουγέννων δέχτηκε επίθεση», καταγγέλλει η μητέρα του ανήλικου που αποπειράθηκε να βιάσει ο 36χρονος

Ο φερόμενος δράστης «άπλωσε χέρι» και στον φίλο του γιου της συντρόφου του...

Must Read

Χειροπέδες για σεξουαλική κακοποίηση του 15χρονου γιου της συντρόφου του πέρασαν σε έναν 36χρονο άνδρα από τη Δράμα, μετά από σχετική καταγγελία, με την μητέρα ενός «κολλητού» φίλου του θύματος να καταγγέλλει, επίσης, πως ο φερόμενος δράστης αποπειράθηκε να ασελγήσει και στον 16χρονο γιο της!

Ειδικότερα, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, η μητέρα του 16χρονου είπε πως ο γιος της είχε πάει την παραμονή των Χριστουγέννων να περάσει το βράδυ του στο σπίτι του φίλου του. Και εκεί ήταν που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον 36χρονο σύντροφο της μητέρας του 15χρονου. «Με αυτή την οικογένεια κάναμε πάρα πολύ παρέα. Ήταν η πρώτη φορά που κοιμήθηκε σπίτι τους. Η φίλη μου τους έβαλε να κοιμηθούνε, το γιο μου με αυτόν, γιατί δεν είχε πολλά κρεβάτια. Πήγαν, κοιμηθήκανε μαζί και τότε άρχισε ο κύριος να ασελγεί στο γιο μου», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του 16χρονου στην ΕΡΤ.

Ο 16χρονος είπε στη μητέρα του ότι «το μαρτύριο διήρκεσε περίπου 3,5 ώρες και ότι όλα τελείωσαν, όταν τελικά κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να φωνάξει δυνατά βοήθεια». Τότε ήταν που αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν το μόνο θύμα στο συγκεκριμένο σπίτι.

«Σηκώθηκε ο γιος μου πάνω και άρχισε να φωνάζει βοήθεια. Τότε το παιδάκι το άλλο είπε ότι πείραζε και αυτόν. “Εμένα μου το έχει κάνει πολλές φορές για τουλάχιστον ένα χρόνο”, είπε. Αρχικά προσπάθησαν να πείσουν τα παιδιά να μη μιλήσουν. Εγώ ήξερα ότι ο 15χρονος κάτι είχε, ήθελε εδώ και καιρό να μου εξομολογηθεί κάτι», αποκάλυψε η μητέρα του 16χρονου.

Την ώρα που κοιμόταν

Όπως είπε ο 16χρονος στην Αστυνομία, ο 36χρονος προσπάθησε να τον κακοποιήσει σεξουαλικά την ώρα που κοιμόταν. Κατάφερε, όμως, να του ξεφύγει, με την εξέταση του ιατροδικαστή να δείχνει πως όντως δεν υπήρξε βιασμός.

Νωρίτερα σήμερα μίλησε στην ΕΡΤ και ο πατέρας του 36χρονου φερόμενου δράστη, ο οποίος δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί, όπως είπε, θα το είχε καταλάβει, από τη στιγμή που ζούσαν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι, στη γειτονιά των Κοκκινογείων Δράμας. Τόνισε δε ότι είναι συγκλονισμένος με τις κατηγορίες που βαρύνουν τον γιο του.

Ο 36χρονος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανήλικο γιο της συντρόφου του επί ενάμιση χρόνο και είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες βιασμού και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου. Παράλληλα, υπάρχει, πλέον, καταγγελία σε βάρος του και για απόπειρα βιασμού του φίλου του παιδιού της συντρόφου του, που πέρασε μαζί τους στο σπίτι τους τη νύχτα των Χριστουγέννων. Ο συλληφθείς θα απολογηθεί αύριο, ενώπιον της Ανακρίτριας Δράμας.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:




Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This