Παραλίγο τραγωδία στο Κορωπί: «Καρφώθηκε» αδέσποτη σφαίρα σε παιδικό δωμάτιο!

Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν θύματα

Must Read

Με την αλλαγή του χρόνου ένας 29χρονος στο Κορωπί βρήκε πολύ… σοφή ιδέα να αρχίσει να πυροβολεί στον αέρα για να προϋπαντήσει τον νέο χρόνο.

Όμως μια σφαίρα καρφώθηκε σε τζάμι διπλανού σπιτιού στο παιδικό δωμάτιο και από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Η ένοικος του σπιτιού περιέγραψε σοκαρισμένη στον ΑΝΤ1 τα όσα συνέβησαν:

«Γύρω στις 00:15 ακούμε έναν θόρυβο που δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα βεγγαλικά που ακούγαμε πριν, έμοιαζε ότι ήταν όπλο. Εκκωφαντικό θόρυβο. Βγήκαμε για λίγο φοβισμένοι στο μπαλκόνι με κλειστά τα φώτα δεν βρήκαμε κάτι και θεωρήσαμε ότι εσκασε κάτι στην ταράτσα. Το πρωί με το φως της ημέρας βρήκαμε στο δωμάτιο του παιδιού σοφάδες και γυαλιά και κοιτάξαμε ότι στον τοίχο υπήρχαν τρύπες και αφού ανοίξαμε τις κουρτίνες είδαμε στο διπλό τζαμί μια τρύπα μεγάλη 5 εκατοστών και κατευθείαν καταλάβαμε ότι είναι από όπλο. Όλα τα ρούχα τρυπημένα. Λίγο πιο πριν ήμουν στο δωμάτιο και το έφτιαχνα το δωμάτιο και φιλοξενούσα την αδερφή μου. Τυχαίο γεγονός που δεν ήταν τα παιδιά μου εκεί και ήταν με τον μπαμπά τους».

Φυσικά ο 29χρονος συνελήφθη σήμερα Δευτέρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κρωπίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Το όπλο το κατείχε νόμιμα, κατασχέθηκε όπως και η βολίδα και θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This