Καταγγελίες στην κηδεία του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου – «Κάτι δεν μου αρέσει στην υπόθεση»

Τι συνέβη εκείνη την ημέρα που ο 16χρονος βρέθηκε λιπόθυμος στα αποδυτήρια;

Must Read

Με θρήνο και πολλά αναπάντητα «γιατί» αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συναθλητές και παράγοντες της πυγμαχίας τον 16χρονο Βασίλη Τόπαλο που άφησε την τελευταία του πνοή κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, με τους ιατροδικαστές να μην έχουν καταλήξει σε ασφαλές συμπέρασμα.

Το νεαρό αστέρι της πυγμαχίας, ο Βασίλης, κατέληξε μετά από 17 ημέρες νοσηλείας, με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Από τι προκλήθηκε όμως αυτό το χτύπημα που οι ειδικοί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν ότι προήλθε από την πτώση του μετά από λιποθυμικό επεισόδιο στις τουαλέτες του στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου; Ενώ η έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε τόσο σοβαρά ο 16χρονος αθλητής βρίσκεται σε εξέλιξη, στην κηδεία του εκφράστηκαν προβληματισμοί για πιθανά χτυπήματα κατά τη διάρκεια αγώνα σπάρινγκ που είχε δώσει ο Βασίλης Τόπαλος με 20χρονο συναθλητή του λίγη ώρα πριν το μοιραίο.

«Εμένα κάτι δεν μου άρεσε από την αρχή. Δεν το λέω εγώ, το λέει ο ιατροδικαστής. Υπάρχουν πολλαπλά κατάγματα και μιλάω βάσει των δεδομένων που υπάρχουν. Η ομοσπονδία ενημερώθηκε μια ημέρα μετά, δεν ξέραμε τι γινόταν» δήλωσε ο  Ολυμπιονίκης, Αντώνης Γιαννούλας, στους δημοσιογράφους.




Ο προπονητής πυγμαχίας, Παναγιώτης Ντουμάζος αφού εξέφρασε την θλίψη του για τον χαμό του 16χρονου, ανέφερε ότι ο ομοσπονδιακός προπονητής που ήταν υπεύθυνος για την ομάδα είχε δώσει σαφείς εντολές να κάνουν τα παιδιά ελαφριά προπόνηση και να ρίξουν τους τόνους, κάτι που όπως είπε… εξετάζεται αν συνέβη.




Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκαλύπτεται ότι ο 16χρονος Βασίλης Τόπαλος, λίγο πριν βρεθεί λιπόθυμος στα αποδυτήρια, είχε παλέψει με τρεις μεγαλύτερους αθλητές της πυγμαχίας. Πρόκειται για ένα Γεωργιανό, ένα Ουκρανό κι έναν Έλληνα, αθλητές που ήταν μεγαλύτεροι σε ηλικία και πιο δυνατοί από τον 16χρονο.

Σημειώνεται ότι απαγορεύεται οι ανήλικοι αθλητές να κάνουν προπόνηση σε πυγμαχικό χώρο χωρίς τους προπονητές τους, όπως έγινε εκεί την Κυριακή. 




Δείτε επίσης:

Θρήνος και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 16χρονου Βασίλη Τόπαλου

Δημήτρης Γαλεντέρης για 16χρονο πυγμάχο: «Δε με πείθει ότι η πτώση προκάλεσε το αιμάτωμα»

Βασίλης Τόπαλος: 25χρονος Γεωργιανός με 200 αγώνες στην «πλάτη» του ο αντίπαλος του στο σπάρινγκ

Θάνατος Βασίλη Τόπαλου: Συμπληρωματική κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου

Νέα τροπή στον θάνατο του Βασίλη Τόπαλου: Η ΕΛΑΣ εξετάζει αν πήρε μέρος σε παράνομους αγώνες!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This