Ξέσπασε μεγάλη φωτιά στους Φούρνους και ακόμη δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο

Οι φλόγες φαίνονται από την Ικαρία

Must Read

Στις 5 το απόγευμα ξέσπασε μεγάλη φωτιά στους Φούρνους και συγκεκριμένα στην περιοχή του Παλαιού Λατομείου. Η φωτιά μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ είναι ορατή και από την Ικαρία.

Η εστία είναι μακρυά από σπίτια και αγροτικές εγκαταστάσεις, όμως οι κάτοικοι είναι σε επιφυλακή. Η φωτιά καίει χαμηλή χορτολιβαδική έκταση και στην περιοχή δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι. Στο νησί έφτασαν πυροσβεστικές δυνάμεις από Σάμο και Ικαρία, σύμφωνα με την ikariaki.gr.

Ο Δήμος Ικαρίας με ανακοίνωση του στο Facebook ενημερώνει πως θα συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης 10 εθελοντές πυροσβέστες με 2 οχήματα. Οι δυνάμεις θα μεταφερθούν με το πλοίο της γραμμής που θα πιάσει στον Εύδηλο στις 11 το βράδυ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This