Τσάκισε στο ξύλο 58χρονο γιατί του έκανε παρατήρηση για παράνομο παρκάρισμα!

Τον έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένα άνω γνάθο, μύτη και ζυγωματικά

Must Read

Στο νοσοκομείο άγρια χτυπημένος κατέληξε ένας 58χρονος στο Περιστέρι που έκανε παρατήρηση σε ασυνείδητο 23χρονο οδηγό, ο οποίος είχε παρκάρει παράνομα και εμπόδιζε την κυκλοφορία.

Σύμφωνα με το θύμα το μοιραίο βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και ενώ επέστρεφε στο σπίτι του, δεν μπορούσε να περάσει με το μηχανάκι του γιατί ο 23χρονος είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στη μέση του δρόμου.

Όταν του έκανε παρατήρηση, ο 23χρονος δεν δίστασε στιγμή και άρχισε να τον χτυπάει με αγριότητα στο πρόσωπο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το θύμα:

«Ήρθε κατευθείαν πάνω μου και ενώ φορούσα κράνος. Ήταν σημαδεμένες οι μπουνιές, πήγαινε μόνο και μόνο για να με χτυπήσει. Με χτύπησε κατευθείαν, γιατί είχα σηκώσει εγώ το τζάμι για να του μιλήσω και μου έριξε κατευθείαν μπουνιά μέσα στην μούρη, αρκετές μπουνιές. Άκουσα το κρακ σε όλο τον εγκέφαλό μου που έσπασε η μύτη μου και μετά μου έσπασε και το πάνω σαγόνι. Στο ίδιο σημείο με χτύπησε δύο φορές».




Μάλιστα όπως λέει, όλα τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι: «Απλά έφτασε στην απόσταση που τον βόλευε για να κάνει επιθετικό χτύπημα, καθαρά επιθετικό καταστροφικό χτύπημα. Και δεν χτύπησε στο σώμα ή οτιδήποτε, χτύπησε σε συγκεκριμένο σημείο καθαρό, ενός μποξέρ που θέλει να χτυπήσει, να σπάσει του αλλουνού την μύτη».

Ο 58χρονος χειρουργήθηκε, καθώς του έσπασε άνω γνάθο, την μύτη και τα ζυγωματικά! Όλο του το πρόσωπο είναι με ραγίσματα και γεμάτο ράμματα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες τον νταή 23χρονο έχει ταυτοποιήσει η αστυνομία και τον αναζητά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This