Τραυματίστηκε 28χρονη η οποία έπεσε με το αυτοκίνητο σε λιμάνι της Αίγινας

Μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στον Πειραιά για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις

Must Read

Τυχερή στάθηκε μια 28χρονη όταν το ΙΧ όχημα στο οποίο ήταν η μοναδική επιβαίνουσα έπεσε στη θάλασσα σε λιμάνι της Αίγινας με αποτέλσμα να τραυματιστεί ελαφριά.

Ειδικότερα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 28χρονη ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του λιμανιού Λεοντίου της Αίγινας.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα στέλεχος της Λιμενικής Αρχής, ενώ η 28χρονη που απεγκλωβίστηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Αίγινας.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στον Πειραιά, προκειμένου να μεταφερθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί από γερανοφόρο όχημα με μέριμνα του ιδιοκτήτη, ενώ από το συμβάν δεν αναφέρθηκαν υλικές ζημιές σε τρίτα πράγματα ή άλλα οχήματα και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση ή οποιοδήποτε πρόβλημα στην ασφάλεια ναυσιπλοΐας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This