Σέρρες: «Υπάλληλοι της ΔΕΗ» άρπαξαν από δύο ηλικιωμένες αδελφές… 150.000 ευρώ!

Γλίτωσαν την «ηλεκτροπληξία», αλλά έπαθαν... ηλεκτροσόκ

Must Read

«Την πάτησαν» δύο ηλικιωμένες στις Σέρρες, πιστεύοντας όσα τους είπαν οι απατεώνες που προσποιήθηκαν υπαλλήλους της ΔΕΗ και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ που είχαν στη μονοκατοικία τους, στο Αηδονοχώρι.

Οι δύο άνδρες πήγαν το πρωί της περασμένης Τετάρτης στο σπίτι των ηλικιωμένων γυναικών, που είναι αδελφές, ηλικίας 81 και 76 ετών. Παρουσιάστηκαν ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και είπαν στις δύο κυρίες ότι θα αλλάξουν κάποια καλώδια έξω από το σπίτι τους, αλλά «υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας και καλά θα κάνουν να βγάλουν στην αυλή κάποια πολύτιμα πράγματα ή χρήματα που είχαν στο σπίτι».

Τις έπεισαν να βάλουν τα χρήματα που είχαν, τις 150.000 ευρώ, σε μια μαξιλαροθήκη που κρατούσαν, για να μην καταστραφούν από τις εργασίες που θα κάνουν στην περιοχή. Οι ηλικιωμένες πίστεψαν το «παραμύθι» και, όταν έβαλαν στη μαξιλαροθήκη το ποσό των 150.000 ευρώ, οι «μαϊμού» υπάλληλοι τα πήραν κι έγιναν «καπνός»!

Αρχισαν να τρέχουν, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο μαύρου χρώματος, που είχαν παρκάρει 50 μέτρα από το σπίτι, και έφυγαν μακριά, ενώ στο χωριό δεν υπάρχουν κάμερες για να μπορέσουν οι αστυνομικοί να βρουν στοιχεία και ψάχνουν πλέον από τις κάμερες στην πλατεία του χωριού, εάν πέρασαν από εκεί.

Πιθανότατα οι δύο «αετονύχηδες» γνώριζαν την οικονομική κατάσταση των ηλικιωμένων γυναικών, όπως και το «κομπόδεμα» που είχαν στο σπίτι, αλλά οι δύο κυρίες τούς έβλεπαν πρώτη φορά στη ζωή τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This