Γρηγόρης Λέων για Πάτρα: «Σημαντικοί οι μάρτυρες που βρίσκονταν στο χώρο νοσηλείας των παιδιών»

Must Read

Το κατώφλι του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου αναμένεται να περάσει σε λίγες ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας, εννέα μήνες μετά την προφυλάκισης της. Με την έναρξη της δίκης αναμένεται να βρεθούν στο δικαστήριο περισσότεροι από 30 γιατροί και νοσηλευτές από τα νοσοκομεία που βρέθηκε το παιδάκι, ενώ αναμένεται να δοθεί μάχη ιατροδικαστών μετά την έντονη αμφισβήτηση του πορίσματος από την πλευρά της κατηγορουμένης. Ωστόσο, πιθανολογείται πως ο συνήγορός της, Αλέξης Κούγιας, θα ζητήσει αναβολή.

Ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, νωρίτερα σήμερα το πρωί βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα.

Δείτε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε η ώρα της πολύκροτης δίκης για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας

«Το πόρισμα Καρακούκη – Καλόγρηα αφορά τα δύο πρώτα παιδιά, δηλαδή δεν αφορά την τρίτη υπόθεση. Αυτό το λέω γιατί έχω ακούσει τον τέταρτο συνήγορο – κατά σειρά – που έχει η κατηγορούμενη να λέει για ιατροδικαστές, εντούτοις δεν έχω ακούσει, τουλάχιστον στον δημόσιο διάλογο που συμμετέχω, να αναφέρονται στην τρίτη υπόθεση, δηλαδή της Τζωρτζίνας, ιατροδικαστές».

Στη συνέχεια ο κ. Λέων εξέφρασε το επιστημονικό ενδιαφέρον να ακούσει τι θα καταθέσουν οι ιατροδικαστές σε μία τέτοια υπόθεση. «Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι μάρτυρες που βρίσκονταν στο χώρο νοσηλείας των παιδιών» κατέληξε ο ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This