Κυριακή 20/6/2021

Μεθυσμένος πέταξε μπουκάλι σε λεωφορείο – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

Ένας μεθυσμένος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην Λεωφόρο Συγγρού πέταξε μπουκάλι και έσπασε τζάμι λεωφορείου με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα!

Η επίθεση σημειώθηκε λίγο πριν το Πάντειο Πανεπιστήμιο, στη στάση «Γέφυρα», όταν ένας άντρας πέταξε ένα μπουκάλι στο λεωφορείο 550 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Κηφισιά για Φάληρο.

Το αποτέλεσμα ήταν να σπάσει το πλαϊνό τζάμι του λεωφορείου και να τραυματιστούν -ευτυχώς ελαφρά- δύο επιβάτες.

Ο λόγος της επίθεσης, σύμφωνα με το znews, ήταν ότι ο οδηγός αρνήθηκε να επιβιβάσει τον άνδρα. Ο μεθυσμένος άντρας μετά την πράξη του εξαφανίστηκε τρέχοντας.

Ένα από τα δύο θύματα της επίθεσης ανέφερε στο znews:

«Ήμουν στο λεωφορείο κοντά στην πόρτα. Ξαφνικά, έρχεται ένας μεθυσμένος και βαράει το τζάμι με το πόδι του. Αμέσως μετά πέταξε το μπουκάλι, έσπασε το τζάμι και χτύπησα το κεφάλι μου. Το μπουκάλι με χτύπησε πολύ δυνατά στο πλαϊνό μέρος του κεφαλιού μου. Αν δεν είχα στρίψει το πρόσωπό μου, θα μπορούσε να με πετύχει στο μάτι και να με τυφλώσει. Είναι απίστευτο αυτό που συνέβη», είπε χαρακτηριστικά.

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ

«Σταματήσαμε στη στάση ‘Γέφυρα’ να κατέβει ο κόσμος. Εκεί περπατούσε ένας μεθυσμένος με ένα μπουκάλι μπύρα στα χέρια.Είδε το λεωφορείο που σταμάτησε και γύρισε προς τα πίσω.Προσπάθησε να μπει μέσα στο λεωφορείο, αλλά είχα προλάβει και είχα κλείσει την πόρτα. Τότε μπαίνει μπροστά από το όχημα και κάνει μόνος του… τσαμπουκάδες. Μου λέει: ‘Άνοιξε μου’. Όπως καταλαβαίνετε δεν γινόταν να του ανοίξω. Του λέω: ‘Ναι κάνε στην άκρη’. Πηγαίνει και πάω να φύγω. Τότε πέταξε το μπουκάλι στο τζάμι και τραυματίστηκε το παλικάρι και άλλη μία κοπέλα. Εμένα προσωπικά δεν μου έχει ξανατύχει ανάλογο περιστατικό. Η Συγγρού -παλαιότερα ειδικά- που είχε τα μπουζουξίδικα είχε πολλούς μεθυσμένους. Ας ελπίσουμε ότι θα τον πιάσει η Αστυνομία», είπε ο οδηγός του λεωφορείου».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ