Θάνατος υπαλλήλου καθαριότητας Ξυλόκαστρο: Μία ημέρα μετά τον θάνατό της «ανέβηκε» η πρόσληψή της

Must Read

Ο θάνατος της υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου έφερε αναστάτωση στην κοινότητα και όχι μόνο, αφού τα 24ωρα που ακολούθησαν την τραγωδία, έγινε γνωστό πως η άτυχη γυναίκα δεν εργαζόταν νόμιμα. Και αυτό γιατί είχε λήξει η σύμβασή της και δεν είχε ανανεωθεί.

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση είναι πως τελικά ο δήμος Ξυλοκάστρου προχώρησε στην πρόσληψη της 45χρονης μετά θάνατον, καθώς όπως φαίνεται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ στις 09/01 ο Δήμος ανήρτησε την πρόσληψη τεσσάρων υπαλλήλων καθαριότητας, ανάμεσα τους και η γυναίκα που έχασε τη ζωή της.

Δείτε ακόμη: ΔΑΚΕ-ΟΤΑ για θάνατο 45χρονης στο Ξυλόκαστρο: «Να συλληφθεί ο δήμαρχος, να παρέμβει εισαγγελέας»

Υπενθυμίζεται ότι η 45χρονη, εργαζόμενη στον τομέα καθαριότητας του Δήμου Ξυλοκάστρου, πήγε να βγάλει το μεροκάματο της κι έχασε τη ζωή της με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Ελάχιστα λεπτά πριν τις επτά το πρωί της Κυριακής στο 43ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών στην περιοχή Κάτω Πιτσά η 45χρονη βρισκόταν στην αριστερή πλευρά του απορριμματοφόρου στην ειδική θέση εργασίας του οχήματος.

Δειτε ακόμη: Τροχαίο Ξυλόκαστρο: Η ΠΟΕ-ΟΤΑ καταγγέλλει ότι η 45χρονη ήταν ανασφάλιστη – Διαψεύδει ο αντιδήμαρχος

Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο με οδηγό έναν 35χρονο ήρθε με μεγάλη ταχύτητα και καρφώθηκε στο βαρύ όχημα, συνθλίβοντας την γυναίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This