Συναγερμός στο Αιγάλεω: 18χρονος επιτέθηκε σε 16χρονο με κατσαβίδι σε στάση λεωφορείου!

Η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό

Must Read

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το απόγευμα, Τετάρτη 11/1, στην περιοχή του Αιγάλεωόταν ένας 18χρονος επιτέθηκε με κατσαβίδι σε 17χρονο και τον τραυμάτισε.

Σύμφωνα με καταγγελία 17χρονης στην ΕΛΑΣ, η ίδια βρισκόταν με συνομήλικο φίλο της σε στάση λεωφορείου, στην οδό 25ης Μαρτίου, όταν ξαφνικά εμφανίστηκε ο 18χρονος κρατώντας ένα κατσαβίδι και του επιτέθηκε. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε το κορίτσι, φαίνεται να σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους για προσωπικές διάφορες που φέρονται να είχαν οι δυο τους. Ο 16χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Θριάσιο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον αυχένα. Από τις έρευνες των αστυνομικών στο σημείο εντοπίστηκε το κατσαβίδι, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Αιγάλεω.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This